Night at the Vakantiebeurs 2018

Vakantiebeurs 2018 Van 10 tot en en 14 januari 2018 barst in de Jaarbeurs in Utrecht het grootste vakantie-evenement van Europa weer los. Hier begint voor velen de vakantie voorpret. Bezoekers kunnen zich grensverleggend laten inspireren door reisaanbieders uit de hele wereld. Daarnaast zijn er verrassende workshops en heel veel interessante aanbiedingen. Locals zijn op de beurs aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen.

Experience hal

Nieuw dit jaar is de Experience hal; een inspirerende zone met een multimediatheater, virtual reality-straat, beach café, duiktank, foodtrucks, Ibiza hippiemarkt en live entertainment. In de verschillende theaters worden presentaties en workshops van onder andere verkeersbureaus en reisorganisaties gegeven.

Night at the Vakantiebeurs 2018

Ook nieuw is dat de Vakantiebeurs dit jaar op zaterdag langer open is voor een heel nieuw concept ‘Night at the Vakantiebeurs’. De stands zullen open zijn tot 20.00 uur, de Experience hal (hal 9) blijft geopend tot 22.00 uur. Hier geniet de bezoeker van een aantrekkelijk programma van activiteiten, eten, drinken en multicultureel entertainment; een avond uit om alvast in de vakantiestemming te komen.

Leestip:  Va­kan­tie­beurs 2024
Citytrips

Het Urban terras is een nieuwe zone voor citytrips. In een urban vibe vindt men de aanbieders van stedenreizen en de city consults van Time to Momo. Uiteraard zijn hierbij de lokale experts en schrijvers van de reisgidsen aanwezig.

Actief, Fiets en Wandel Zone

In de Actief, Fiets en Wandel Zone staan organisaties en bestemmingen voor actieve vakanties, Ze zijn gegroepeerd rond een uitgebreid e-bike fietsparcours, een ‘actief’-plein met reisspecialisten en een groene picknick-zone met horeca.

Vakdagen

Tijdens de vakdagen op dinsdag 9 en woensdag 10 januari zijn er speciale activiteiten voor vakbezoekers waaronder de B2B zone; een compleet afgeschermde ruimte in hal 9. Deze ruimte is geschikt voor zakelijke afspraken of om rustig te werken op het gratis WIFI netwerk. Deze zone  is uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers en exposanten. Via de Matchmakingstool kunnen vakbezoekers en exposanten elkaar ontmoeten en daarbij hun zakelijke netwerk onderhouden en uitbreiden. Theaterruimte kan worden gereserveerd voor het organiseren van (besloten) bijeenkomsten of kleine get2gathers.

Leestip:  primeur: Het allereerste Noorderzon Camperfestival

De Vakdagen van de Vakantiebeurs 2018 worden gehouden op dinsdag 9 en woensdag 10 januari en zijn alleen toegankelijk voor professionals uit de reisbranche en op basis van voorregistratie.

De openingstijden voor de vakdagen zijn:

Dinsdag 9 januari: 10.00 – 18.00 uur (Hal 9 blijft dinsdagavond geopend tot 21.00 uur)
Woensdag 10 januari: 10.00 – 17.30 uur

De Vakantiebeurs (consumentendagen) vindt plaats van 10 t/m 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden voor bezoekers zijn:

Woensdag 10 januari:10.00 – 17.30 uur
Donderdag 11 januari:10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 12 januari:10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 13 januari:10.00 – 20.00 uur
Zondag 14 januari:10.00 – 17.30 uur
Voor meer informatie zie www.vakantiebeurs.nl. Volg ons via @DeVakantiebeurs en Facebook

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in