Camping le Ridin dichter bij de natuur

De Yelloh! Camping le Ridin nodigt je uit om dichter bij de natuur te komen. Haar elegante boerderij in de stijl van Picardië werd compleet gerenoveerd tot verwarmd zwembad met een restaurant. Combineer het plezier dat je beleeft door authenticiteit en de magie van de Baai, De Yelloh! Village Le Ridin is de ideale plek om naartoe te gaan in de lente en de zomer.

 

Camping le Ridin gelegen in de baai van Somme In Le Crotoy

Op slechts 1,5 km van het strand van Le Crotoy kun je de Baai van Somme ontdekken, waar je zonnende zeehonden tegen kunt komen, maar je kunt er ook zeekraal plukken.

Ga garnalen vangen, of pluk asters

Onze stranden gaan zo ver als je kunt kijken. Van de kleine haventjes van Hourdel of St Valéry sur Somme kun je het licht van zuidelijk gelegen Le Crotoy bewonderen. Het krachtige tij komt op, vissers lopen terug via het strand, en het landschap verandert zo snel als de ‘ridins’ ondergaan wanneer het tij terugkeert.

Le Crotoy zal je verbazen

Le Crotoy heeft een lange geschiedenis van oprechte gastvrijheid. Vissers, mannen en vrouwen, met veel temperament en waarden zullen je vertellen over hun liefde voor hun beroep en de Baai. Je ontdekt waarom Colette en Jules Verne zich aangetrokken voelden tot Le Crotoy en je zult de lichteffecten begrijpen in de schilderijen van Manessier of Pipa. In de kleine vissershaven kan je de tijd nemen om een vers stuk tong rechtstreeks van de visser te kopen en genieten van de eenvoud en echte waarden ver buiten de stad. Zwerf rond over de markten en smaakpupillen zullen prikkelen van de geur van de ‘opgeklopte’ taart of onze lokale specialiteit, de Crotellois.

Leestip:  Het perfecte kampeermoment
Activiteiten op Camping le Ridin

De sportieve types kunnen zich uitleven met kitesurfen, paddleboarden of zee-kajakken, terwijl de op de natuur gerichte mensen zich zullen verheugen om de natuurgidsen te volgen om de Baai met haar zeehonden te bekijken. Anderen willen misschien rondkijken in de middeleeuwse stad Saint Valery sur Somme. Terug op de camping kan je genieten van het verwarmde zwembad en de jacuzzi. Vervolgens kan je een drankje nuttigen op het terras van “Le Mayocq” en de show bekijken van de kids club. Magische momenten met jou gezin.

Alles weten over Camping le Ridin

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in