Camptoo biedt nieuwe verhuurverzekering aan

Het delen van een camper wordt nog veiliger met de nieuwe verhuurverzekering van Camptoo. Samen met Aveco, specialist in camperverzekeringen, wordt nu een complete dagverzekering aangeboden. Inclusief vervangende campergarantie.

Verhuurverzekering

Het is niet het eerste waar je aan denkt bij een camperreis, maar misschien wel het belangrijkste: de verzekering. Via deelplatform Camptoo konden huurders en verhuurders al verzekerd hun camper delen, maar vanaf vandaag zal dat nog een stuk makkelijker gaan. In samenwerking met Aveco Verzekeringen wordt nu een complete dagverzekering aangeboden.

‘Dit biedt een groot aantal voordelen, in eerste plaats voor de verhuurders’, legt CEO en oprichter Martijn Peeters uit. ‘Om te beginnen: de verzekering geldt alleen voor de verhuurperiode van de camper, waardoor de kosten laag blijven. En eventuele schade komt niet op naam van de eigenaar, waardoor zijn of haar no-claim intact blijft. Maar ook huurders hebben veel voordeel van de nieuwe verzekering. Zo krijgt de huurder een vervangende camper wanneer de camper niet binnen twee werkdagen gerepareerd kan worden. Zo weet je zeker dat je je vakantie kunt voortzetten, ook bij tegenslag. En dat is uniek in Nederland.’

De verzekering wordt aangeboden in samenwerking met Aveco Verzekeringen. Zij onderscheiden zich door hun enorme kennis van campers, betrokkenheid bij de klant en een uitstekende en snelle schadeafhandeling door ruim 40 aangesloten camperbedrijven.

Leestip:  Family-for-4-uitrusting leverbaar in alle Malibu Vans

Het is een nieuwe en belangrijke stap naar een zo compleet mogelijke service van Camptoo. Naast de verzekering wordt vanaf vandaag ook het Camper Management Pro systeem aangeboden. Peeters: ‘Dat hebben we ontwikkeld om huurders en verhuurders inzicht te geven in hun route, met handige informatie voor onderweg. Ook geeft het systeem tips om motorische schades en slijtage tegen te gaan. De combinatie van de dagverzekering en Camper Management Pro maakt het verhuren nog simpeler, leuker en veiliger. En dat is uiteindelijk ons doel.’

Camptoo is een deelplatform waar je campers en caravans rechtstreeks bij de eigenaar huurt. Het bedrijf is in 2014 opgericht en heeft als missie om in 2020 twee procent van alle campers en caravans in Europa via het platform met elkaar te delen. Sinds de lancering van het bedrijf zijn er al bijna 100.000 overnachtingen geboekt. Camptoo is samen met Picnic door The Next Web in 2018 uitgeroepen tot de twee snelst groeiende bedrijven in Nederland en was in 2017 Rising Star in de Deloitte Technology Fast 50. Camptoo koppelt niet alleen de eigenaren met de huurders, maar zorgt ook voor al het papierwerk, benodigde verzekeringen, checklist en hulp onderweg.

Leestip:  Verkoop nieuwe caravans groeit 11,5 procent in eerste kwartaal
 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in