TomTom GO Camper voor campers en caravans

De TomTom GO Camper is de nieuwste telg in de TomTom familie. Dit is een navigatiesysteem dat specifiek is ontwikkeld voor navigatie met camper of caravan. Eigenlijk is het voor iedereen die graag mooie routes rijdt een ideaal navigatiesysteem.

Het navigatiesysteem biedt specifieke routes en nuttige plaatsen aan voor camper en caravan. Via een fraaie reisplanner (TomTom Road Trips) kun je je laten verrassen met de mooiste routes over heel de wereld. Daarbij heb je o.a. de keuze uit mooie boswegen, kustwegen en historische wegen.

Nieuwe opties van de TomTom GO Camper zijn:

  1. Wi-Fi®: Kaarten, software en points of interest (POI’s) worden probleemloos bijgewerkt;
  2. Voorgelezen smartphone-berichten en integratie met Siri en Google Now™;
  3. Integratie met TomTom Road Trips, de ultieme reisplanner.

De TomTom GO Camper bevat Lifetime* Camper- en Caravan World-kaarten, die je gratis kunt updaten en zorgen dat je op de weg rijdt die past bij je voertuigtype, -grootte, -gewicht en -snelheid.

Leestip:  Huuronzecamper - De ultieme vrijheid

POI’s

Daarnaast zijn er exclusieve op campers en caravans gerichte POI’s van partners als ADAC en ANWB geïntegreerd waarmee je de leukste kampeerplekken en campings op je route kunt vinden. Lees meer over de POI’s van de ANWB: https://www.anwb.nl/verkeer/navigatiedownloads/gratis-nuttige-plaatsen

Reisplanner

Het plannen van je vakantie is nu nog leuker gemaakt met TomTom’s platform, TomTom Road Trips. Hiermee kun je je avonturen in de bergen, op kustwegen en in bossen zelf samenstellen. Daarnaast kun je bestemmingen die op je smartphone staan toevoegen via TomTom MyDrive.

TomTom Road Trips

Waarschuwingen

De TomTom GO Camper bevat ook Lifetime* TomTom Traffic en Services. Dit biedt waarschuwingen vooraf op het systeem en laten bestuurders weten wanneer zij een vaste, mobiele of normale flitser naderen en herinneren hen aan de snelheidslimiet.

Mike Schoofs, Managing Director van TomTom Consumer:
“Voor mensen die op avontuur gaan met hun campers en caravans is de gloednieuwe TomTom GO Camper ideaal. Het navigatiesysteem laat je genieten van geweldige tochten met zeer accurate aankomsttijden. Van ingebouwde Wi-Fi tot inspirerende routeplanning met TomTom Road Trips; we zijn overtuigd dat mensen het rijden met ons nieuwe navigatiesysteem geweldig gaan vinden.”

Wat vinden wij van de TomTom GO Camper?

We hebben hem getest deze vakantie. Het systeem liet zich makkelijk installeren via WiFi en is ten opzichte van de goedkopere broertjes en zusjes een stuk sneller. Hij heeft een mooi groot 6 inch (15 cm) scherm. Zie: TomTom Go Camper getest

Leestip:  De Eriba Touring caravan modellen

Waar te koop

De TomTom GO Camper ligt nu in de schappen en is te koop op webwinkels zoals Bol.com.

Garmin als alternatief

Ook de concurrentie zit natuurlijk niet stil want ook Garmin heeft een (gelijkwaardig) navigatiesysteem voor campers en caravans. Dit is de Garmin Camper 770 LMT-D EU. Let op, deze heeft alleen de kaarten van Europa. De Garmin heeft een 7 inch (dus groter) scherm en er is de mogelijkheid om er een achteruitrijcamera aan te koppelen.

De Garmin camperversie is te koop op: Bol.com.

 3.9/5 (14)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in