Camping Langs de Dedemsvaart jouw ideale kampeervakantie

Deze mooi ruim opgezette minicamping gelegen in Overijssel is ideaal voor wie van fietsen, wandelen, vissen en natuurlijk kamperen houdt. De ruimte en rust in combinatie met de prachtige omgeving is dat gasten bij hun verblijven voor een weekendje of langere periode.

Zij zijn het hele jaar door geopend, mits het natuurlijk goed kampeerweer is.

Kampeerplaats

Hun ruim opgezette minicamping wordt in de kampeerperiode veel bezocht door rustzoekers, fietsers, wandelaars en vissers. Ook gezinnen met kleine kinderen die zichzelf prima vermaken op de speeltoestellen komen hier graag.

Er zijn twee kampeervelden waar men kan verblijven:

De Dierenweide: Vanaf dit veldje kijk je uit op het dierenverblijf met geitjes en schapen en op een jeu-de-boulesbaan.
De Boomgaard: Sta je op dit veldje, dan kijk je uit op de speeltuin en een jeu-de-boulesbaan.
Beide veldjes hebben sanitaire faciliteiten.

Leestip:  Camping Stuhlegg met uitzicht op het meer van Thun

De kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van kunstgrasmatten onder de voortenten. Deze staanplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met eigen caravan of vouwwagen. Enkele plekken zijn ook geschikt voor de camper.

Camperplaats

Hun minicamping in het Reestdal en Vechtdal biedt ook camperplaatsen. Dit zijn verharde plaatsen op een speciaal camperveld, genaamd Camperveld Het Reestdal. Vanaf de camperplaatsen heb je een prachtig uitzicht over de akkervelden waar je met een beetje geluk ook reeën, konijnen en hazen kunt spotten.

Tentplaats

Ga op vakantie met je eigen tent en geniet van de prachtige omgeving met het Vechtdal en Reestdal als je ‘achtertuin’. Dat kan op hun minicamping! Ze hebben speciale tentplaatsen, mooi gelegen op een kampeerveld. In het midden van het veldje liggen een jeu-de-boulesbaan en enkele speeltoestellen.

Fijn om te weten is dat je ook vrij gebruik kunt maken van de gezamenlijke huiskamer waar je televisie kunt kijken, spelletjes kunt doen of een boek kunt lezen.

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

De auto kan geparkeerd worden op de speciale parkeerplaats en dat maakt het een autovrij kampeerveld. Ideaal wanneer je met kleine kinderen op vakantie gaat in Overijssel.

Eindeloos genieten

Met steden als Hardenberg en Ommen op fietsafstand, het prachtige Overijsselse Vechtdal en Drentse Reestdal als achtertuin en talloze uitjes in de omgeving, is het hier echt genieten. Er valt iedere keer weer iets nieuws te ontdekken. Trek eropuit met de fiets, te voet of met de auto en laat je verrassen!

Website minicamping Langs de Dedemsvaart: www.campingdedemsvaart.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in