Het Tank-O3 fresh water system bestaat 5 jaar!

Eindelijk, we gaan het voorjaar weer in dus kunnen we er binnenkort weer op uit! Lekker genieten van vrije tijd, in de weekenden of lekker op vakantie. En liefst onbezorgd natuurlijk, daarom vragen wij ons af of je het watersysteem van je camper al op orde hebt? Tank-O3 fresh water system helpt je daarbij met plezier!

5 Jaar geleden publiceerde de NKC de bevindingen van de test “hoe schoon is de schoonwatertank”. En daarin kwam het “enig in zijn soort” Tank-O3 fresh water system uitstekend naar voren. Het voordeel ten opzichte van de andere geteste producten is dat dit “enig in zijn soort” Tank-O3 fresh water system niet alleen het water schoon maakt maar ook veilig en schoon houdt! En door de gasvorm van de ozon wordt de tank zelf, van boven tot onder en van links tot rechts àltijd 100% schoon, biofilm- en bacterievrij gehouden! (denk hierbij aan legionella, E.coli etc.)

Leestip:  Openbaar ministerie frustreert zero-emissie

Door het uitstekend testresultaat is het Tank-O3 fresh water system inmiddels een succesvol systeem met meer dan 3000 klanten door heel Europa. Deze super tevreden “ambassadeurs”, ervaren gebruikers van het systeem, hoeven alleen maar eens in de gemiddeld 3 weken even het systeem te checken op kalkaanslag en deze zo nodig simpel met schoonmaakazijn of citroenzuur te verwijderen.

Dus wil je voortaan onbezorgd op vakantie met schoon en veilig water en een àltijd schone watertank, kies dan voor het Tank-O3 fresh water system.

Website Tank-O3: www.tank-o3.nl

 4.8/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in