Camping Het Koningsdiep om van te genieten

Natuur en landschap camping Het Koningsdiep – bied je de rust die je zoekt. De omgeving biedt prachtige bossen, gezellige dorpjes en ontspannende activiteiten, zoals golfen, fietsen, kanoën, vissen en zwemmen. Zij zijn ook een erkend lid van diverse Camping en Bed & Breakfast ‘kwaliteitscontrole’ organisaties.

Camping Het Koningsdiep

Een kleinschalig opgezette camping om van te genieten! Ze bieden rolstoel vriendelijk faciliteiten, ruime kampeerplaatsen, moderne sanitaire voorzieningen en ze zijn gevestigd in een prachtig natuurgebied nabij Beetsterzwaag Bakkeveen en Drachten.

Natuur & Landschaps Camping

Naast prachtig natuur, rust & ruimte, bieden riante we staanplaatsen van 200m2, 10 amp stroom voorziening, een lux, uitgebreid sanitair (rolstoel toegankelijk) en een gezellig kantine / tv ruimte. Hun B&B bied overnachtingen voor hun gasten op basis van logies, half- of volpension.

Leestip:  Meer bezoekers op Kampeer & Caravan Jaarbeurs  
Bed & Breakfast

Groepen of Individuele personen kunnen overnachten in onze Bed & Breakfast op basis van logies, half- of volpension.

Natuurlijk Omgeving en charmant dorpjes

Het schitterend landschap van Zuid-Oost Friesland bied vele mogelijkheden met zijn bossen, heide, beekdalen en natuurgebieden. Op korte afstand vind je leuke dorpjes met veel bezienswaardigheden, welke de moeite van het bezoeken waard zijn. Laat u verassen!

Doen en zien

Denk aan Fietsknooppunten, Wandel, Kano, en ruiter route’s of klokkenstoelen, kerken en boerderij route’s. Voor hengelaars is de kanaaltje een vissen paradijs met veel verschillende soorten vissen. Natuur, Rust en Ruimte… Ontdek en bewonder de pracht van Zuid-Oost Friesland.

Het van oorsprong Adellijke dorp

Beetsterzwaag met zijn leuke en gezellige winkeltjes, restaurantjes, golfbaan en gallerien bieden u een scala aan mogelijkheden. De oude gebouwen geven de omgeving zijn rijke adellijke en historische uitstraling. Beetsterzwaag heeft  een van Nederlands grootste en fraaiste golfbanen, Lauswolt. Drachten biedt met zijn Subtropische Golfslag Bad (en daarnaast een 50m bad) een leuke invulling aan een regenachtig dag.

Leestip:  Camping of vakantiepark? Zo maak je de juiste keuze
Leuke dorpjes te bezoeken

Op korte afstand vind u leuke dorpjes met veel bezienswaardigheden wat de moeite van het bezoeken waard is.

Meer zien over Camping Het Koningsdiep

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in