Camping Groenpark in Scheldeland

Camping Groenpark bevindt zich op de grens van de Oost-Vlaamse gemeenten Zele en Overmere (Berlare) in het groene Scheldeland. Deze streek met zijn idyllische rivieren en welig groen situeert zich ongeveer halverwege tussen Gent en Antwerpen. Hun doelgroepen zijn fietsfanaten, rustzoekers en natuur- en cultuurliefhebbers. Zij bieden een groen kader, diverse verblijfsmogelijkheden, modern sanitair comfort en prima voorzieningen.

Naast de verzorgde kampeerplaatsen beschikken zij over tien trekkershutten en een aantal verhuurcaravans. Het heerlijke Oost-Vlaamse rivierenlandschap, de nabijheid van het Donkmeer met de vele recreatiemogelijkheden, restaurants en terrassen, de verschillende charmante fiets- en wandelroutes, en de centrale ligging tussen de kunststeden Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel maken deze camping tot de ideale uitvalsbasis voor onvergetelijke dagtochtjes.

De juiste sfeer

Respect voor de medemens, voor de natuur en het milieu dragen zij hoog in ons vaandel. Gastvrijheid is bij hun geen ijdel woord. Graag maken zij tijd voor een babbel, bijvoorbeeld over waar je lekker kunt eten, leuke bezienswaardigheden, onbekende mooie plekjes of de prachtige fietsroutes.

Leestip:  Camping 't Hilgelomeer gelegen aan de dagrecreatieplas Het Hilgelo

In hun gemeenschapsruimte vinden hun gasten een sfeervolle mix van moderne kunst en een vleugje oude Vlaamse gezelligheid.

Voorzieningen op camping Groenpark

De camping beschikt over uitstekende en zeer eigentijdse voorzieningen. In het hoofdgebouw vind je zeer moderne sanitaire installaties waaronder familiedouches. Twee extra sanitaire units op het terrein zorgen voor een aangepaste aanvulling. Vanzelfsprekend staan zij elke dag garant voor een regelmatige opvolging van de netheid en hygiëne. Ze beschikken over WIFI over het hele terrein.

De kampeerplaatsen zijn netjes aangelegd in een groen kader en bieden moderne nutsvoorzieningen zoals elektra, afvoer en watertappunten in een stijlvolle uitvoering. Ook op het terrein, en enig in zijn soort, een Zuidafrikaanse “lappa” of overdekte barbecue. Een zeer pittoreske plaats voor een lekker en gezellig eetfestijn onder vrienden.

Leestip:  Camping Deja Vu Kom, speel, geniet en herinner

Omwille van zijn gastvrij onthaal, zijn uitstekende voorzieningen en de aantrekkelijke ligging is Camping Groenpark erkend door alle belangrijke campinggidsen en organisaties.

Meer weten over camping Groenpark

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in