Camping Ferienpark Teutoburgerwald heeft voor elk wat wils

Geniet van de rust en de natuur, mooie wandelingen direct vanaf de camping en veel culturele uitstapmogelijkheden in de directe omgeving. Plezierige 50+ camping in het voor- en naseizoen en in de zomer rustige familie camping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar met een Nederlands professioneel recreatieteam (recrateam ook wel bekend als de eendenclub) en voor onze kleinste gasten zijn Teuti en Teuto aanwezig. Onze rustige en kleinschalige natuurcamping heeft 95% toeristische kampeerplaatsen, dus bijna geen jaarplaatsen.

Je kunt prachtig fietsen langs de Weser, waar redelijk vlakke fietsroutes zijn gemaakt. Neem gerust jouw fietsdragers voor de auto mee. Voor mountainbikers is het een waar paradijs. Je fietst vanaf de camping direct de bossen in. Werkelijk het einde !!

Onze trots is het nieuwe en moderne sanitairparadijs dat uniek is in alle opzichten.
ANWB classificatie 9,7 en ADAC ****. Tijdloze betegeling, ruimtelijke indeling en uniek kindersanitair. In het gebouw zijn alle benodigde voorzieningen te vinden, van wc tot (familie-)douche en van wasserette tot een plaats voor de afwas met supersnelle vaatwasmachine. Ook voor Uw hond is er een aparte douche met warm en koud water.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater

Er zijn zeer ruime (meer dan 125 m2) super-comfort-plaatsen met prive sanitair aanwezig voor de meest verwende kampeerders. De Nederlandse leiding is altijd op de camping aanwezig.

Gratis (draadloos) internet

Er is tevens de beschikking over gratis internet op de camping!! Voor alle bezitters van een laptop is er nu over de gehele camping gratis en draadloos toegang op het internet. Voor degene die niet de beschikking heeft over een laptop staat er in de recreatieruimte een computer die gratis toegang biedt tot het wereld wijde web.

Gratis bellen naar Nederland

Een unieke service voor onze Nederlandse kampeerders: Draadloos internet was al gratis op de hele camping, maar nu gaan we nog verder. Vanuit de receptie kan de kampeerder gratis bellen naar het vaste telefoonnet in Nederland. Iedereen weet dat de kosten van mobiel bellen vanuit het buitenland naar Nederland aardig kan oplopen. Bij thuiskomst ligt een hoge telefoonrekening op de deurmat en kan een goede vakantie herinnering ombuigen tot nare herinnering. Ferienpark TeutoburgerWald in Barntrup maakt daar een einde aan!

Recreatietent

In de recreatietent worden in het hoogseizoen meerdere malen per dag leuke activiteiten georganiseerd voor de kleine bezoekers van ons. Van spelletjesdag binnen tot leuke activiteiten buiten. Geen dag dat uw kind zich hier zal vervelen. Teuti en Teuto zijn er voor de allerkleinste kampeerders.

Leestip:  Nationale Open Camping Dag 2024

Huiskamer

Voor onze gasten van 15 jaar en ouder staat onze ‘Huiskamer’ ter beschikking. Hierin kunt u zichzelf voorzien van een lekker kopje koffie of thee, of een heerlijk gekoeld biertje voor op het terras in de zon. Ook zijn diverse frisdranken en wijn aanwezig.

In de ‘Huiskamer’ is gratis Internet aanwezig en een tv met Duitse en Nederlandse zenders. Geniet dus gerust van het gemak van uw ‘Huiskamer’.

Zwembad

Direct naast de camping is het gemeentelijk zwembad gelegen. Dit openluchtbad is voor campinggasten gratis te gebruiken voor een hele middag plezier of alleen een verfrissende duik. Het zwembad is geopend vanaf half mei tot begin september, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Charme camping

Natuurlijk staan wij ook in het boek “Charme Campings Duitsland”.

Website Ferienpark
Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in