Camping De Wapenberg even helemaal weg

Camping De Wapenberg is een sfeervolle camping, aan de rand van het bos, voor rust- en natuurgenieters.
De camping is gelegen ten zuiden van Apeldoorn, op één van de mooiste stukjes van de Veluwe. In de directe omgeving zijn volop wandel, fiets en mountainbike mogelijkheden.

Het sfeervolle terrein bestaat uit fraaie, ruime kampeerplaatsen. Er is plaats voor circa 110 caravans/campers/tenten. Tevens zijn er een aantal aparte plaatsen voor de fietsende en ‘rugzak kampeerder’. Dus ook als u op doorreis bent, verwelkomen ze je graag.

Vanaf de camping loop je zo de uitgestrekte bossen in, net zoals prachtige heidevelden, heuvels en de “Koppelsprengen”. Deze zijn allen vrij toegankelijk. Voor wildspeurders zijn er voldoende mogelijkheden. Vlak naast de camping is het recreatiegebied “Het Leesten” met kiosk De Ugchelse berg.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie
Kampeerplaatsen Camping De Wapenberg

Op de camping vindt je mooie, ruime plaatsen met veel privacy. Er is plaats voor 110 caravans/campers/tenten, waarbij ongeveer de helft beschikbaar is als vaste jaarplaats of seizoenplaats. Daarnaast zijn er dus zo’n 55 toeristische plaatsen en nog een aantal trekkersplekjes voor de wandel/fiets kampeerder met kleine tent.

Geen plekje hetzelfde!

Mede door het hoogteverschil is geen plek hetzelfde en heeft de camping een sfeervol en speels karakter. Het terrein heeft een oppervlak van 4 ha. en heeft een Veluwse zandbodem. De plekken zijn verdeeld over weiden en bosplaatsen. Honden worden toegelaten op de open plekken in het bosachtige gebied.

Standaard- en Comfortplaatsen
Wij hebben mooie, ruime standaard- en comfortplaatsen:

Standaardplaats: voorzien van 6 ampère elektra
Comfortplaats: circa 100-120 m2, voorzien van water, afvoer en 8 ampère elektra
Je kan al onze kampeerplaatsen eenvoudig online reserveren.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk
Faciliteiten

Sanitairgebouw
Het moderne sanitairgebouw is verwarmd en voorzien van douches, wascabines, wastafels (allen met warm en koud water) en toiletten. In het sanitairgebouw bevinden zich ook een mindervalide-ruimte (met douche) en een babyroom (met babybadje en kinderdouche). Alle douches en kinderbadje zijn voorzien van muntmeters.

Wifi ontvangst
Op de hele camping is WiFi ontvangst mogelijk tegen betaling. Houdt er rekening mee dat de camping in een buitengebied ligt en het signaal niet altijd even sterk is.

Speeltuin
Er is een gezellige speeltuin met voor de kleinsten diverse speeltoestellen. O.a. een zandbak, glijbaan, schommels, duikelrek, klimpaal, e.d. Voor de grotere kinderen is er een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel aanwezig.

Schuilhoek “de schuur” kan ook voor spelletjes gebruikt worden.

Wil je alles weten over camping De Wapenberg

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen
 2.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in