De Volkswagen LT Club meer dan gezelligheid

De Volkswagen LT Club is op 4 mei 2002 opgericht door een clubje fervente LT bezitters, na twee jaar van voorbereidingen en inventarisaties werd tijdens een treffen tot de oprichting overgegaan hierbij zijn voor een groot deel de statuten van onze collega club “Dubbellucht” overgenomen.

Inmiddels zijn ze al vele jaren verder, en is de club gegroeid van rond de 90 betalende leden tot 300 betalende leden en dat aantal neemt nog steeds gestaag toe. Op hun site vind je geen reisverslagen. (Wel in het clubblad). Ze hebben gemeend deze niet te moeten plaatsen omdat op andere sites hierover voldoende valt te lezen.

Geschiedenis

LT club logoIn 1990 kocht Aart Veluwenkamp een Volkswagen LT 1 en bouwde die om tot camper. Daarna volgden er meerdere verbouwingen. In 1999 werd er een oproep op internet gezet aan andere LT verbouwers.
Hieruit ontstond in 2000 op internet een forum voor LT bezitters. Op dit forum ontstond ook het idee om een VW LT Club te starten.

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen

Na veel voorbereidingen en inventarisaties wordt tijdens een treffen in het najaar van 2001 besloten tot de oprichting van de VW LT Club.

Op 4 mei 2002 in de vergadering (op het recreatiecentrum de Paalberg in Ermelo) werd, in aanwezigheid van ca. 25 fervente LT rijders, de oprichting van de VW LT Club Nederland een feit.

Sindsdien is dat clubje van toen uitgegroeid tot een gezellige club van +/- 270 trotse LT bezitters.

Als je meer wilt weten over De Volkswagen LT Club

 5/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in