Bij Campers.eu verkopen en verhuren ze compacte campers

Bij Campers.eu verkopen en verhuren ze compacte campers zoals de VW California, Ford Nugget en Citroen Campster. Met jarenlang ervaring en specialisme kunnen ze je altijd helpen met de perfecte camper! Je kan zelf volledig online jouw droomcamper configureren en kopen, maar zij staan ook altijd klaar om jeu te helpen met keuzes en beslissingen.

 

Als eerste willen wij jullie even kennis laten maken met de ondernemers, deze twee heren hebben echt liefde voor het vak. Met al hun enthousiasme en ervaring ondernemen ze op het gebied van compacte campers die ze vervolgens in Europa verkopen en verhuren.

Martijn Siegers
Martijn SiegersMartijn werkte meer dan 10 jaar bij Volkswagen. Hij werkte met de campers van Volkswagen en Westfalia. In zijn vrije tijd leven hij en zijn gezin het zogenaamde “vanlife”, reizend met een camper door Europa.

Leestip:  Lengtebedden in compacte buscamper Clever Spirit 600

 

 

Leon Sickenga
Leon SickengaLeon is een allround compacte camperspecialist. Hij heeft jarenlange ervaring in de verhuursector en heeft vele webshops opgezet en gerund. Zijn ervaring in de internationale e-commerce hielp Campers.eu te starten.

 

Campers.eu is een in Nederland gevestigd bedrijf dat compacte campers in Europa verkoopt en verhuurt. Ze richten zich op in de fabriek gebouwde campers zoals de Volkswagen California, Ford Nugget en Citroën Campster. Zij bieden aflevering aan op het hele vasteland van de EU. MyCalifornia.eu, MyNugget.eu, MyTourne.nl en MyCampster.nl zijn onderdeel van Campers.eu

The Best place in Europe to buy or rent a Camper Van.

Wil je alles weten over Martijn en Leon of over het bedrijf, kijk dan op de website van Campers.eu

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in