Camping De Vergarde prachtig gelegen in de Betuwe

De Vergarde is een goedverzorgde, kindvriendelijke en ruim opgezette camping in het hartje van de Betuwe. Er is een uitgebreid recreatieprogramma en een overdekt, verwarmd zwembad met kleuterbad.

Wil je kamperen in de Betuwe?. Kom dan eens kijken bij één van de grootste campings in de Betuwe “camping de Vergarde”. De camping ligt in het hart van de Betuwe tussen de stad Tiel en Oranje stad Buren in. De stad Tiel ligt op zo’n 6 km afstand en het Oranjestadje Buren op maar 3 kilometer. De camping biedt een uitstekende uitvalsbasis om de Betuwe te ontdekken.

Kindercamping

Kindercamping de Vergarde in de Betuwe heeft heel veel kindvriendelijke faciliteiten voor kinderen van 4 – 12 jaar. Niet alleen is er in de vakanties in het voorjaar en in de zomer een uitgebreid animatieprogramma, ook op de kindercamping zelf zijn vele facitietein en speeltuinen voor de kinderen aanwezig.

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping

Erg populair bij de kinderen is het ponyrijden. Tijdens de vakanties in het voorjaar en in de zomer kunnen kinderen 6 dagen per week poyrijden in de manege-bak van hun kindercamping. Kindercamping de Vergardeheeft pony’s in allerlei soorten en maten. Van kleine shetlanders voor onze jonge kampeerders als halflingers voor de oudere tieners.

Camping De Vergarde

Omgeving

De Betuwe is de fruittuin van Nederland. Er zijn kersen-, appel- en perenboomgaarden. Ook de vele rivieren (Waal, Lek, linge, Korne) maken de Betuwe tot een fraai landelijk gebied. In het voorjaar zijn er prachtige fietstochten te maken langs bloeiende fruitboomgaarden. In de zomer en in het najaar vindt je overal in de Betuwe kraampjes langs de weg waarbij je bij de fruitteler zelf vers geplukt fruit kunt kopen.

De kampeerplekken
  • Luxe kampeerplaatsen met:
  • 100 – 140 vierkante meter
  • Water toevoer en rioolaansluiting (niet op de Goudreinet)
  • Electriciteit 16 Ampère
  • Kabel-TV
  • Mogelijkheid tot internet (WIFI) tegen een kleine vergoeding. 2.4 GHz WIFI én 5 Ghz WIFI
Leestip:  Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten

Website camping de Vergarde: www.devergarde.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in