Camping De Smal genieten van de rust

Camping De Smal, wil je genieten van de rust, de ruimte maar ook van de Limburgse gezelligheid? Dan ben je bij hun op de juiste plek. Een camping waarop je lekker jezelf kan zijn!

In het hart van natuurpark de Maasduinen ligt de camping wat met recht het mooiste en verrassende natuurgebied van noord Limburg te noemen is. Beleef de natuur van dichtbij ervaar het karakter van Limburg!

Camping De Smal

De Camping ligt op ca. 800 meter van het centrum van Nieuw-Bergen met o.a. diverse supermarkten, gezellige cafés en terrasjes.
Diverse fiets en wandelroutes die je door dit prachtige gebied leiden.

Gelegen achter de boerderij en voorzien van alle gemakken en comfort van hun moderne leven biedt de ruim opgezette camping veel gezelligheid en goede voorzieningen. De plaatsen zijn verdeeld over 4 gezellige velden, op één van de velden gaan ze hun meer richten op de gezinnen met kinderen. Geen verklede mascottes en animatieteams maar een echte natuurbeleving voor kinderen! Naast de mogelijkheid voor een staanplaats voor caravan of tent is er ook de mogelijkheid tot huren van één van onze verhuuraccommodaties.

Leestip:  Camping Fiederels ook voor de MTB liefhebber

genieten van de rust

Zij bieden diverse voorzieningen die ervoor zorgen dat het kamperen als gemakkelijk en aangenaam wordt ervaren. Zo heb je bij hun de beschikking over o.a. een wasmachine en centrifuge e.d. Op de camping heb je ook de beschikking over gratis WIFI en alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Er is een ruime slechtweer accommodatie met een houtkachel waar gezamenlijk gebruik van gemaakt kan worden.

Wil je alles weten over Camping De Smal

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in