Camping De Norgerberg het ultieme vakantiegevoel

Camping De Norgerberg met 5 sterren in Drenthe, voor een perfecte vakantie!
Wil je kamperen op een luxe camping in Drenthe of verblijf je liever in een comfortabele bungalow midden in de natuur? Op de Norgerberg kan het allemaal! Door de geweldige ligging dichtbij het dorp en het bos krijg je op de Norgerberg gegarandeerd het ultieme vakantiegevoel.

Geniet van de faciliteiten zoals het mooie sanitair en vergeet ook niet lekker bij te komen in hun sauna. Vanaf het terras bij de kantine heb je zicht op het zwembad met schuifdak. Hierdoor zwem je bij slecht weer binnen maar met mooi weer hebben zij een heerlijk buitenbad.

Tijdens de schoolvakanties zijn zij de perfecte plek voor gezinnen. In het voor- en naseizoen kunnen senioren en natuurliefhebbers optimaal genieten van een aangename rust. Jouw vakantie vier je op Camping de Norgerberg in het Drentse Norg!

Leestip:  Camping Monte Rosa - Eco-kamperen ​​op 577 meter hoogte
Jouw wensen staan centraal op de camping

Ruime kampeerplaatsen op een plek die aan jouw wensen voldoet. Aan een laantje, op een veldje, bij de speeltuin, kamperen op maat noemen zij dat. Meer heb je toch niet te wensen?

Toch maken zij kamperen op Camping Norgerberg nog aangenamer. Bij hun kun je namelijk ook gebruik maken van een water-, riool, stroom- en tv-aansluiting! Het wifi netwerk zorgt ervoor dat je ook tijdens jouw vakantie toegang tot het internet hebt.

Beschik je liever over privé sanitair tijdens je vakantie op hun camping in Drenthe? Ontdek dan de totaalcomfort plaatsen: kampeerplaats met privé sanitair EN buitenkeuken!

Bekijk op de website van Camping De Norgerberg voor al je wensen.

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in