Kole Tenttrailers voor alle tenttrailer kampeerders

Kole Tenttrailers verzorgt de individuele kampeerwensen voor tenttrailer-kampeerders in een kwalitatief hoogwaardig segment.

Kole Tenttrailers is gespecialiseerd in de merken Holtkamper, Aart Kok, Zambezi en Combi Camp. Zij richten hun op klanten die waarde hechten aan kwaliteit, comfort en uitstraling. De persoonlijke benadering en betrokkenheid bij jouw wens maakt Kole Tenttrailers een betrouwbare en professionele partner.

Over Kole Tenttrailers

In januari 2012 is Wouter Kole, begonnen met Kole Tenttrailers. Kole Tenttrailers richt zich op de in- en verkoop van tenttrailer occasions.
Kole Tenttrailers is een bedrijf dat individuele kampeerwensen verzorgt voor (toekomstige) tenttrailer kampeerders in een kwalitatief hoogwaardig segment. Hierbij specialiseer hij zich in de merken Holtkamper, Aart Kok, Zambezi en Combi Camp. Kole Tenttrailers richt zich op klanten die waarde hechten aan kwaliteit, comfort en uitstraling. De persoonlijke benadering en betrokkenheid bij jouw wens maakt Kole Tenttrailers een betrouwbare en professionele partner.

Al het goede van…

Een tenttrailer combineert al het goede van kamperen in een tent met de voordelen van een caravan: De tenttrailer geeft aan de ene kant het ’tentgevoel’, maar heeft ook het gebruiksgemak van een caravan. Slapen onder doek, maar dan wel in een comfortabel bed, dat altijd gespreid is. Een complete kampeeruitrusting bij de hand, keurig opgeborgen onder het bed.
Snel even een weekendje weg of genieten van een langere kampeervakantie is gauw te regelen met een eigen tenttrailer. Kortom, tentkamperen zonder de nadelen.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen
De service

Elke tenttrailer wordt afgeleverd met een Bovag onderhoudsbeurt, tenzij anders overeengekomen bij de koopovereenkomst. Mocht er onverhoopt toch iets zijn of heb je vragen tijdens jouw kampeervakantie dan staat hij graag voor je klaar.

Website Kole Tenttrailers: www.koletenttrailers.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in