Een gezin van 6 in 1 camper – Een bus vol avonturen

Karlijn Dresscher-Gabriels en haar gezin durfden waar veel anderen alleen maar over kunnen dromen: ze besloten te gaan leven in een bus. Misschien is het niet de meest voor de hand liggende keuze om met vier jonge kinderen een reis te maken in een oldtimercamper van 54 jaar oud. Er waren dan ook de nodige uitdagingen.

Een bus vol avonturenKarlijn heeft haar ervaringen gebundeld in haar nieuwe boek ‘Een bus vol avonturen’. Met dit boek neemt ze de lezers mee op reis. Ze laat zien hoe ze konden loskomen van de dagelijkse drukte van de maatschappij, hoe ze hun eigen pad konden gaan en hun dromen waar konden maken. Het boek laat echter ook zien hoe je kunt omgaan met tegenslag en hoe je hier de waarde van kunt inzien. Het laat zien hoe je dingen kunt ondernemen, ondanks dat iets spannend is. Dit reisboek wordt vanaf vrijdag 15 maart uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Leestip:  Op avontuur in - Nieuwe reeks reisboeken voor gezinnen

Een beetje lef moet je wel hebben, om alles achter te laten en zes maanden op reis te gaan. Dat is precies wat Karlijn met haar gezin is gaan doen, op zoek naar vrijheid, vertraging en avontuur. Waar reizen met vier jonge kinderen al een uitdaging op zich is, blijkt een reis ondernemen met een oldtimer camper nog uitdagender dan van tevoren gedacht.

De vele onverwachte wendingen, technische tegenslagen en creatieve oplossingen leiden tot bijzondere ontmoetingen, onvergetelijke vriendschappen en de ontdekking van plekken die anders onopgemerkt zouden blijven. ‘Een bus vol avonturen’ is een verhaal vol hoogte- en dieptepunten dat je laat zien wat voor mooie dingen er kunnen ontstaan als je in het diepe durft te springen.

Over de auteur

Karlijn Dresscher-GabrielsKarlijn Dresscher-Gabriels (1989) woonde als kind in het Midden-Oosten en Afrika. Haar liefde voor reizen en andere culturen is daarmee al vroeg aangewakkerd. Hoewel reizen als volwassene, met een groot gezin en een chronische ziekte niet altijd makkelijk is, laat ze zich hier niet door tegenhouden om haar dromen te realiseren. Door hun kinderen mee te nemen op avontuur, hopen Karlijn en haar partner nieuwsgierigheid, openheid en vertrouwen in het leven en naar de wereld aan hen mee te geven.

Meer weten? Neem eens een kijkje op de website van Karlijn: www.eenbusvolavonturen.nl.

Leestip:  Op avontuur in - Nieuwe reeks reisboeken voor gezinnen

Er is een boekenfeestje op zondag 7 april, met een vrije inloop tussen 14.00 – 16.00, in Theeschenkerij Oldenhof (Van Heeksbleeklaan 25 in Enschede). Er is koffie, thee en wat lekkers. Ook is er de gelegenheid om ‘De bus vol avonturen’ te bekijken én natuurlijk dat waar het allemaal om gaat: het boek! Het is daarnaast natuurlijk mogelijk om het boek ter plekke te kopen.

Kom je met de auto? Parkeren kan op het terrein van Universiteit Twente op P3, vanaf daar is het een paar minuten lopen.

Titel: Een bus vol avonturen – Met vier kinderen en een oldtimer op reis door Europa
Auteur: Karlijn Dresscher-Gabriels
Verschijningsdatum: 15-03-2024
ISBN: 9789464895506
Prijs: €22,99, incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 264

Leestip:  Op avontuur in - Nieuwe reeks reisboeken voor gezinnen
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in