Camping de Noordster ver weg van de dagelijkse drukte

Tussen de romantische Drentse brinkdorpen, maar ver weg van de dagelijkse drukte, ligt RCN de Noordster. Het vakantiepark bevindt zich middenin Nationaal Park Dwingelderveld en is dus onderdeel van dit beschermde natuurgebied. Dat merk je: flora en fauna bepalen het uitzicht en je bent echt weg in eigen land. ‘s Avonds geniet je van de goed zichtbare sterrenhemel.

Ruim kamperen

Op jouw unieke plek. Op de Noordster kampeer je altijd op een unieke plek. Geen grote, strakke kampeervelden met vierkante plaatsen, maar open plekken in het bos. Op die manier heb je alle ruimte voor jezelf. Toch is er altijd gezelligheid in de buurt voor wie dat wil.

Accommodaties

Voor de hele familie. De Noordster biedt accommodaties voor allerlei gezelschappen. De vrijstaande accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 24 personen en liggen verspreid over het bosterrein. Ze zijn te bereiken via de kronkelende bospaden. Alle accommodaties hebben een eigen tuin beschut tussen de bomen en zijn voorzien van een licht en zonnig terras.

Leestip:  Naast elektrificatie ook biobrandstoffen, E-fuels en waterstof nodig

Vele voorzieningen voor de ideale kampeervakantie

  • Kampeerplaatsen met veel privacy
  • Een aantal speelse, bescheiden kampeervelden
  • Kampeerplaatsen aangepast aan bosrijke omgeving
  • Veel lichtinval en zonnige plaatsen
  • Kampeerplaatsen met boomhut
Unieke bosplaatsen op de Drentse heide

RCN de Noordster. Kamperen op RCN de Noordster in Drenthe,  is een bijzondere ervaring: het Drentse bosgebied is bij het ontstaan van het park zo veel mogelijk onaangeroerd gebleven. De kampeerplaatsen zijn dus aangepast aan de omgeving. Hierdoor heb je als kampeerder altijd een unieke plaats aan één van de bospaden. Bomen en struiken zorgen voor de nodige rust en privacy. Tegelijkertijd is er voldoende ruimte om van de zon te genieten. Op open plekken in het bos liggen een aantal natuurlijk gevormde kampeervelden, geschikt voor meerdere kampeerders.

RCN-vakantiepark-de-Noordster-fietsen

Waar je ook kampeert, sanitaire voorzieningen zijn altijd in de buurt. Op alle kampeerplaatsen heb je een elektriciteitsaansluiting en draadloos internet tot je beschikking. Een aantal kampeerplaatsen zijn voorzien van een boomhut: een unieke ervaring voor kinderen en hun (groot)ouders.

Leestip:  Tips voor kamperen in de winter

In de winter kamperen? Ook dat kan, je bent het hele jaar door welkom om te kamperen.

Alles weten over Camping RCN de Noordster

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in