Onmisbare en hilarische kampeer- & survivalgids

De Happy Camper. Manfreds kampeer- & survivalgids van het succesvolle animatietrio Job, Joris & Marieke en uitgegeven door uitgeverij Kluitman, is het onmisbare boek over kamperen, of je er nu van houdt of niet. Een must-read voor iedereen die deze zomer weer naar de camping gaat!

DE HAPPY CAMPER

De Happy Camper is hét boek voor iedereen die gaat kamperen. Manfred de yeti neemt zijn lezers mee op zijn kampeeravonturen en vertelt alles wat hij inmiddels weet over inpakken, de tent opzetten, koken, spelen en slapen op de camping, de grootste campingongemakken, ‘wild life’ en nog veel meer. In het boek staan verder handige tips, leuke weetjes en hilarische interviews. Manfred is zelf gelukkig altijd vrolijk en optimistisch, ook als alles tegenzit. En zeg nou zelf: dat gebeurt wel eens als je gaat kamperen…

JOB, JORIS & MARIEKE

Job, Joris & MariekeJob, Joris & Marieke is de naam van de animatiestudio die in 2007 werd opgericht door Job Roggeveen, Joris Oprins en Marieke Blaauw. Het drietal ontmoette elkaar op de Design Academy in Eindhoven en sindsdien bundelen zij hun krachten en creativiteit. Ze maken vooral korte animatiefilms, waarmee zij al vele prijzen wonnen, en zelfs een Oscar-nominatie in de wacht sleepten. Hun eerste prentenboek Wie doet dat toch? verscheen in 2016 bij uitgeverij Kluitman en is verkocht aan vijf landen.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen

De Happy Camper | Job, Joris & Marieke | € 14,99 | 128 pagina’s | Kluitman

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in