Camping De Klimberg ontsnap uit de dagelijkse drukte

Familiecamping De Klimberg! Schitterend gelegen in een prachtige omgeving, met volop natuur, gezellige dorpjes en vlakbij bij de gezellige vakantieplaatsjes Hardenberg en Ommen. Een plek waar jouw kinderen heerlijk kunnen spelen en vriendjes maken, terwijl je in alle rust kunt genieten, de vogels hoort fluiten en aan de dagelijkse drukte kunt ontsnappen.

Comfort kampeerplaatsen

Camping De Klimberg bied ruime comfort kampeerplaatsen. Natuurlijk ook mogelijk met jouw eigen sanitair. Er is WiFi beschikbaar, met dekking over de gehele camping. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en liggen heerlijk beschut tussen de bomen, op gezellige grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Op bijna elk kampeerveldje staan speeltoestellen, zodat je vanuit jouw stoel de spelende kinderen in de gaten kunt houden.

 • 16 ampère stroom
 • Eigen sanitair mogelijk
 • Eigen watertappunt
 • CAI-aansluiting
 • Eigen afvoer
Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo
Standaard kampeerplaatsen

Camping De Klimberg bied ook ruime standaard kampeerplaatsen. Deze kampeerplaatsen liggen heerlijk beschut tussen de bomen. Op bijna elk kampeerveldje staan speeltoestellen, zodat je vanuit jouw stoel de spelende kinderen in de gaten kunt houden.

 • 6 ampère stroom
 • Watertappunt op het veld
Moderne sanitairgebouwen

Bijna alle sanitairgebouwen op de camping worden verwarmd middels vloerverwarming, zijn modern ingericht met een babyrooms, familiedouches, wastafels, wascabines en vaatwasplaatsen. Wasmachines en drogers zijn aanwezig in de wasserette voorbij de receptie. Een mindervalidenruimte is beschikbaar in het sanitairgebouw bij veldje Spreeuw en Lepelaar.

 • Babyrooms
 • Familiedouches
 • Wastafels, wascabines en vaatwasplaatsen
Sep-Key

Het warme water voor de douches werkt met behulp van een douchesleutel. Bij aankomst ontvang je tegen betaling een douchesleutel. De douchesleutel kunt opwaarderen bij de receptie. Bij vertrek lever je de douchesleutel weer in en ontvang je het resterende tegoed en de borg van hun retour.

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

Website Familiecamping De Klimberg: www.deklimberg.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

 1. veel te duur en veel te groot terrein; er staat op kampeermagazine niets over vermeld.
  de camping lijkt meer bedoeld voor gezinnen en dus niet voor rustzoekende senioren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in