Huur unieke tenten voor jouw bijzondere momenten

Campsolutions – Met verschillende (slaap)accommodaties van basic legertenten tot luxe suites, pop-up hotels, hospitality-structuren en allerlei bijbehorende glamping-faciliteiten is er altijd wel één die past bij jouw event. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement of festival bruiloft, sportevenement of muziekfestival. Elke gelegenheid vraagt om een andere benadering.

Wat in 2008 begon met de verhuur van een paar legertenten, is uitgegroeid tot een full-service organisatie met tenten die de ultieme combinatie bevatten van functionaliteit en beleving. Zij rijden door heel Europa en doen al het zware werk, zodat jij kunt relaxen en herinneringen kunt maken. Op iedere locatie en tijdens elk seizoen.

Iedere tent en (slaap)accommodatie vertelt z’n eigen verhaal en heeft een eigen unieke uitstraling. Dus wat voor herinneringen je ook gaat maken, wij zijn er voor je!

Leestip:  Camp to Go is ook dit weekend op de Fiets en Wandelbeurs

Een tent voor elk moment!

In hun accommodaties en tenten beleef je de meest bijzondere momenten. Door de diverse en unieke uitstraling geven ze jouw evenement een speciale uitstraling. Of je nu zoekt naar een unieke tent om in te slapen, voor een knalfeest, een onvergetelijke bruiloft of juist een zakelijk evenement; hun tenten en accommodaties passen bij jouw event.

Maak jouw verblijf nóg duurzamer

Met de GreenSolutions zijn slimme, circulaire en innovatieve oplossingen om het verblijf van de gast duurzamer en nóg aangenamer te maken. Telefoon leeg? Laad ‘m snel op aan de Sunflower Solar-batterij. De Sunflower Solar wekt groene energie op met vier zonnepanelen.

loyaliteitsprogramma’s bij grote corporate bedrijven tot teamfeestjes op de lokale sportvereniging. Trots dat ze voor, en samen met, grote namen en enthousiaste individuen mogen werken. Wat ze gemeen hebben? Mooie momenten beleven en herinneringen maken voor het leven. Hoe ze dat doen? Altijd samen. Duik de projecten in en zie het zelf!

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen

Website Campsolutions: campsolutions.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in