Oehoe mini-caravans voor sportieve kampeerders

Met al meer dan 35 jaar ervaring in de recreatiebranche, adviseren zij je graag over de mogelijkheden van de Outdoor caravan.

Hun team bestaat uit Mark van Dijk, Ruben van Dijk, en Felicia Aertssen, allen kampeerders in hart en nieren en adviseren je graag over deze unieke minicaravan!

Hun MINI-caravans richten zich op de sportievere kampeerders. De Oehoe is licht in gewicht. De OEHOE Compact heeft een eigen gewicht van slechts 280 kilo! Ook de andere modellen, zoals de OEHOE Classicen de OEHOE Premium kunnen nagenoeg alle auto’s trekken.

Deze serie mini-caravans is groot genoeg om slaapplaats te bieden aan twee personen. Als je er niet in slaapt is de Mini-Caravan, natuurlijk ook ideaal om je bagage in te vervoeren. Beladen mag hij 750 kilo wegen dus er is meer dan voldoende laadvermogen. Wat er niet in past, kan er altijd nog bovenop want bijvoorbeeld de Mini-Caravan Compact wordt standaard met een dakdrager geleverd, of kiest je bijvoorbeeld voor de OEHOE Classic met nog meer mogelijkheden door de extra breedte & hoogte!

Leestip:  Sinds 2017 in Europa 1,1 miljoen kampeerauto’s en caravans erbij

OEHOE COMPACT
Compact, en toch praktisch; past in jouw eigen garage en heeft nog de mogelijkheid om een surfplank of kano mee te nemen op de dakrails!

OEHOE CLASSIC
Iets meer comfort met de OEHOE Classic, in een hogere en bredere uitvoering dan het type Compact. Hierdoor een breder bed op hoogte!

OEHOE PREMIUM
Voor luxe en compleet kampeer plezier, bieden zij de OEHOE Premium, voorzien van een keuken met spoelunit, kooktoestel en nog veel meer ….!

Website Outdoor Caravans: outdoorcaravans.be

 4.2/5 (12)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in