Camping de Karekiet in Buren

“Je hoort hem wel maar je ziet hem niet”, zeggen ze van de karekiet. Maar van de gelijknamige camping kan je zeggen dat je hem niet ziet en ook niet hoort.

Haast ongemerkt betreed je de ingang van deze groene camping en de rust op het terrein is indrukwekkend. De Karekiet bestaat uit vier delen: een deel met huisjes en vaste plaatsen (nauwelijks zichtbaar), een terrein voor families en clubs, een overloopterrein voor de drukkere weekenden en een Natuurkampeerterrein met zo’n 40 plaatsen. Voor het Natuurkampeerterrein is een lidmaatschap vereist. Dit is verkrijgbaar bij onze receptie en oa. bij de ANWB.

Kamperen in de Betuwe

De kampeerterreinen liggen in een voormalige boomgaard waarin nog een groot deel van de peren-, en pruimenbomen overeind zijn gebleven. De charme van de Karekiet is eenvoud en aankleding met fruitbomen, picknicktafels en eenvoudige speeltoestellen.

Leestip:  De Bessenhof prettig, ontspannen en naakt recreëren

Een belangrijk pluspunt is ook de ligging want hier in Buren kampeer je in het hart van de Betuwe, de fruittuin van Nederland. Deze omgeving is in alle seizoenen mooi, maar in het voorjaar extra aantrekkelijk door de in bloei staande fruitbomen.

Natuurkampeerterrein en familieterrein

Camping de Karekiet beschikt over een natuurkampeerterrein en een familieterrein. Alle terreinen zijn voorzien van sanitair dwz douches, toiletten, wastafels en loosplaats voor chemische toiletten. Op het natuurkampeerterrein is een nieuw verwarmd toiletgebouw geplaatst. Op alle terreinen is elektriciteit beschikbaar.

Karekiet

Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, klimbomen en mocht het weer wat tegenzitten is er ook nog een slechtweervoorziening. Gratis WiFi is op het hele terrein beschikbaar. Voor een tocht op de Linge kan je een kano huren. Voor de koudere avonden is het mogelijk een vuurkorf met hout te huren.

Leestip:  Winnaars ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2024

Wil je alles weten over Camping de Karekiet

 4.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in