Camping de Broak met Twentse gastvrijheid

SVR Camping de Broak is omringd door viswater, wandelroutes, fietsroutes en prachtige natuur. Je staat apart van de boerderij, welke je ook in overleg kunt bezichtigen, met een uitzicht over het Twente kanaal.

Daarnaast biedt de omgeving vele fietsroutes waarbij je ook langs kastelen kunt fietsen. Ook zijn de sluizen bij Delden op loop of fietsafstand te bezichtigen. De camping is ook uitermate geschikt om van hieruit te gaan vissen aan bijv. het Twentekanaal.

Camping de Broak

Bij aankomst op de camping wordt je hartelijk ontvangen door de familie ter Braak. Grote kans dat zij je al tegemoet komen lopen, er is namelijk altijd wel iemand aanwezig op de boerderij.

Zodra je door de lange oprijlaan vol prachtige eiken gearriveerd bent op erve ‘De Broak’, mag je naar eigen keuze een ruime plek uitkiezen. Sta je liever onder de boom? Of toch liever aan het Twentekanaal in de zon? Je kiest zelf jouw ideale stek uit. Waar je ook gaat staan, stroom is altijd dichtbij. Net als jouw auto, deze mag je naast jouw caravan parkeren.

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo

Het campingveld betreft een open grasveld met ruimte voor 25 staplekken. Centraal hierin gelegen staat het in 2019 vernieuwde sanitair gebouw. Naast douches, toiletten en overdekte afwasplaatsen, beschikt deze ‘Schöppe’ ook over een gemeenschappelijk zitgedeelte. Dit onbemande stukje Twentse gastvrijheid biedt ruimte voor het bepalen van uw volgende fietsroute of museum. Uiteraard zijn hun faciliteiten ook toegankelijk voor minder valide gasten.

Zij proberen hun gasten op een ontspannen manier kennis te laten maken met al het moois dat Twente te bieden heeft. Rust, ruimte & natuur.

Website Camping de Broak: www.debroak.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in