Camping & Outdoor: tips & tricks

Maak van je vakantie een relaxvakantie met de geniale camping- en outdoorlifehacks in dit boek!

Of het nu met de tent, caravan of camper is, als je gaat kamperen is improviseren erg belangrijk. Je hebt immers heel wat minder spullen om je heen dan je gewend bent. En soms moet je je spullen noodgedwongen voor iets anders gebruiken dan waarvoor ze bedoeld zijn.

Gelukkig helpen de praktische tips en tricks in dit boek je al een eind op weg. Allemaal creatieve oplossingen die van pas kunnen komen wanneer je gaat kamperen, zoals: een fleslamp, een outdoor keukenkastje, een schoenenkapstok, een vorkentang… Sommige hacks zijn even simpel als geniaal, en we vragen ons serieus af waarom we daar niet eerder aan hadden gedacht! Bovendien vind je in dit boek leuke tips om de kids bezig te houden en hoe je duurzaam kunt kamperen.

Veel campings hebben dit laatste tegenwoordig hoog in het vaandel staan. En tot slot de handige checklisten, zo vergeet je niets meer en kun je lekker genieten van een welverdiende, relaxte kampeervakantie. Dit boek is een must have voor iedere kampeerder!

caravanrailSoms is het een behoorlijk lastig karwei om de voortent aan de caravanrail te bevestigen. Rijg in een ring aan het eind van de voortent een koord en bevestig aan de andere kant van het koord een stang/greep naar keuze (bijvoorbeeld van een vlieger). Op die manier kan je de voortent eenvoudig vanaf de grond in de rail schuiven.

schoenenorganizerEen hangende schoenenorganizer kan je prima ophangen in de doucheruimte van je caravan.
Je kan er je haarborstel, zonnebrandcrème en douchegel een vaste plek geven – ook tijdens de autorit. Zo’n organizer kan je ook in de voortent of aan eenboom ophangen, bijvoorbeeld voor je kookspullen.

FlessendragerEen flesdrager van karton is prima geschikt als mandje voor bestek, servetten en andere keukenspullen. Na de vakantie kan je hem ruimtebesparend opvouwen. Karton is licht, maar niet watervast. Als je de flesdrager ook de volgende vakantie weer wil gebruiken, spuit er dan eerst  blanke lak op.

 

Bestel het boek: Camping & outdoor: tips & tricks

ISBN: 9789044759471

Prijs: € 15,95

 4.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in