Camping De Grote Bredelaar heerlijk genieten van je vakantie

Camping De Grote Bredelaar is gelegen in een natuurrijke omgeving met veel activiteiten en bezienswaardigheden. Leer de verhalen kennen van hun mensen en de vele gebouwen op het terrein. De dag schiet voorbij, geniet samen van de mooie warme avonden en zachte ochtenden. Wordt wakker en fris jezelf op in de sanitaire voorzieningen. Zo kan je een rijkgevulde dag met activiteiten weer aan.

De Boerderijcamping

De boerderijcamping is een heerlijke plek om van jouw vakantie te kunnen genieten. Naast de geitenboerderij ligt de nieuwe camping met ruime en comfortabele kampeerplaatsen. De camping grenst aan de Oude Bongerd en het in 2016 geopende Park Bredelaar en geeft een prachtig uitzicht over landbouwgebied. De camping is geopend in het voorjaar van 2018. Het nieuwe sanitairgebouw is gereed voor gebruik en alle voorzieningen zijn klaar.

Leestip:  Boerderijcamping de Mebel in de gemoedelijke Achterhoek!

Santair Naast de geitenstal staat de nieuwe boerderijcamping met 25 staanplaatsen. Alle plekken zijn voorzien van een eigen elektriciteit- en wateraansluiting met afvoer. Daarnaast is een WIFI-netwerk aangelegd waardoor elke plek toegang tot internet heeft.
Het sanitairgebouw is in 2018 nieuw gebouwd in de vorm van een oude hooimijt. Het sanitairgebouw bevat de toiletten, de douches (ook speciaal voor minder validen) en een vaatwasruimte (aan de buitenzijde). Binnenkort plaatsen we een wasmachine en droger.

De camping is geopend van maart tot en met oktober.

Omgeving

De Grote Bredelaar ligt vlak bij Elst (GLD) in een prachtige omgeving, met weidse uitzichten en veel fiets en wandelpaden. Er zijn diverse routes die je door het Betuwse landschap sturen. De provinciesteden Arnhem en Nijmegen liggen om de hoek (10 km tot beide centra) en het erf is prima bereikbaar vanwege de A325 en A15. Het Gelredome ligt slechts 5 kilometer van de camping, waardoor de camping een uitstekend verblijf kan bieden voor evenementen in het Gelredome. Regio Arnhem en Nijmegen is door de verscheidenheid aan landschappen, steden en dorpen verrassend veelzijdig

Leestip:  Jouw plekje op Camping De Boerinn met vroegboekkorting

Website Camping De Grote Bredelaar: degrotebredelaar.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in