CAMPWERK tenttrailers nu ook bij Tent Trailer Center Boxtel

CAMPWERK, de producent van tenttrailers en daktenten uit Bochum (D), gaat samenwerken met Tent Trailer Center Boxtel ‘de Vouwwagenspecialist’ uit Boxtel. Naast de vestiging van CAMPWERK in Tynaarlo, Drenthe, zijn de tenttrailers en vouwwagens per direct ook te zien en verkrijgbaar in Boxtel, Noord-Brabant.

 

Duitse degelijkheid

Tent Trailer Center Boxtel ‘de Vouwwagenspecialist’ heeft al een breed assortiment vouwwagens en compacte caravans in zijn programma. Wim van der Vorst, eigenaar van het bedrijf vertelt waarom de stap is genomen om CAMPWERK aan het assortiment toe te voegen. “Met een aantal merken hebben we al jarenlang een goede relatie en zijn de resultaten goed. We zien echter een verschuiving in de kampeermarkt ontstaan, waarbij mensen het opzetgemak van een tenttrailer, het slaapcomfort en een stoere uitstraling steeds belangrijker gaan vinden. Al die dingen zien we terug in de CAMPWERK modellen. Enerzijds is het een stoer en vernieuwend merk, maar belangrijk voor ons is ook te weten dat CAMPWERK al 10 jaar actief is. Het zijn dus geen nieuwkomers, maar hebben een goed uitgedacht en degelijk ontwikkeld product. Met CAMPWERK kunnen we een bredere doelgroep bedienen, waardoor iedereen die een compacte kampeeroplossing zoekt, niet meer om ons heen kan.”

Leestip:  Vierde tv-seizoen Camp to Go

De stoere offroad tenttrailer

De stoere offroad tenttrailer
CAMPWERK in Nederland

Het Duitse CAMPWERK is sinds 2016 actief in Nederland. Het gezicht van het merk in Nederland is Ivar van der Leij. “Het bedrijf heeft relatief laat de stap over de grens gemaakt. Toen de eigenaar het bedrijf opstartte in 2010 had hij als eerste doelstelling de ontwikkeling van zijn product en het goed neerzetten van de organisatie. Die Duitse ‘gründlichkeit’ heeft ervoor gezorgd, dat we een zeer sterke basis hebben neergezet. Inmiddels groeien we hard, waarbij we ook in de landen buiten Duitsland grote ambities hebben. Die groei kunnen we niet langer alleen doen, maar hebben daarvoor goede lokale dealers nodig”.

Ivar vervolgt: “Met Tent Trailer Center Boxtel ‘de Vouwwagenspecialist’ hebben we een hele goede partner gevonden. Hier zit kennis van de Nederlandse markt, maar ook ervaring op het gebied van  vouwwagens in het algemeen. Voor onze klanten is het daarbij ook een voordeel dat de tenttrailers van CAMPWERK naast in het noorden nu ook in het zuiden van Nederland te koop zijn.

Leestip:  CAMPWERK presenteert 2 nieuwe daktenten

Medewerkers van Tent Trailer Center Boxtel ‘de Vouwwagenspecialist’ voor een deel van het assortiment van CAMPWERK

Medewerkers van Tent Trailer Center Boxtel ‘de Vouwwagenspecialist’ voor een deel van het assortiment van CAMPWERK

Tent Trailer Center Boxtel ‘de Vouwwagenspecialist’

Vanaf heden is het gehele assortiment aan tenttrailers te bezichtigen in Tent Trailer Center Boxtel ‘de Vouwwagenspecialist’. Dat betekent dat de grote Family, de compacte Economy en ook de offroad trailer er tentoongesteld staan. Vrijwel alle mogelijke opties en uitbreidingen kunnen worden getoond. Verder kan de bezoeker zelf proberen hoe gemakkelijk het is om de tenttrailer op te zetten met de demotrailer.

De CAMPWERK Economy tenttrailer is een zogenoemde ‘snelklapper’ en staat in een mum van tijd

De CAMPWERK Economy tenttrailer is een zogenoemde ‘snelklapper’ en staat in een mum van tijd

Over CAMPWERK

CAMPWERK is de specialist op het gebied van compact kamperen. Geïnspireerd op de Australische tenttrailers, startte Michael Krämer in 2010 zijn onderneming, welke nu is gesitueerd in Bochum. Mobiliteit, avontuur, vrijheid en verbondenheid met de natuur is wat je met de tenttrailers en daktenten van CAMPWERK kunt beleven. Sinds 2016 is CAMPWERK actief in Nederland met een eigen vestiging in Tynaarlo, Drenthe. Het bedrijf werkt daarnaast samen met een uitgebreid dealernetwerk voor daktenten in een groot deel van Europa.

Leestip:  Stoerk bouwt tenttrailers met een WoW effect

Website CAMPWERK: www.campwerk.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in