CAMPWERK Nederland verhuist

CAMPWERK, specialist op het gebied van compact en stoer kamperen, verhuist zijn Nederlandse vestiging. De Duitse onderneming opende in 2016 zijn eerste buitenlandse vestiging in kampeer minnend Nederland. Inmiddels is het merk dusdanig gegroeid in ons land, dat het nu verhuist naar een 500 m2 groot pand. Hier zal een breed assortiment tenttrailers (vouwwagens), daktenten en offroad bagagetrailers te zien zijn. Vanaf 15 mei is de nieuwe vestiging in Tynaarlo, bij Assen, geopend.

Groeiende interesse outdoor lifestyle

Sinds 2016 is Ivar van der Leij het gezicht van CAMPWERK in de Benelux. We treffen hem in het nieuwe pand. Van der Leij: “De producten die CAMPWERK biedt, sluiten goed aan op de groeiende vraag naar compacte, gemakkelijke op te zetten, comfortabele kampeermiddelen en de outdoor lifestyle die daarbij past. Dat outdoor gevoel, dat buiten zijn, spreekt steeds meer mensen aan. Dat gevoel wordt naar mijn mening nu versterkt door het Coronavirus. Mensen realiseren zich dat het vliegen naar verre oorden in een krap vliegtuig en het met grote groepen mensen verblijven in een all-inclusive hotel ook risico’s met zich meebrengt. Met een vouwwagen of daktent, heb je de ruimte en kan je dichter bij huis heel flexibel vakantie houden. De blikken gaan weer richting binnenland en bestemmingen binnen Europa. Op termijn geeft deze ontwikkeling een boost aan kamperen”.

Leestip:  Vierde tv-seizoen Camp to Go

outdoor lifestyle

Campwerk vouwwagens
De tenttrailers van CAMPWERK zijn gebaseerd op het Australische type; makkelijk op te zetten en dus ook voor wanneer je veel rondtrekt.
Daktentcentrum Noord-Nederland

“We hebben de afgelopen jaren met de tenttrailers van CAMPWERK een grote groep enthousiaste gebruikers in Nederland en België opgebouwd,” zegt van der Leij. “In eerste instantie vanuit een kleine bedrijfshal in het Groningse Leek. Inmiddels groeiden we hier uit onze jas en kunnen we niet alles laten zien wat we te bieden hebben. In ons nieuwe pand hebben we veel meer ruimte tot onze beschikking dan tot nu het geval was én kunnen we dat op een veel mooiere manier tonen.”

Naast de tenttrailers worden daktenten ook steeds belangrijker voor het bedrijf. Eén van de producten die er te zien zijn, zijn de daktenten van iKamper. CAMPWERK is sinds 2018 distributeur van dit merk voor een groot deel van Europa en is inmiddels de grootste afnemer van dit merk wereldwijd.

Leestip:  Jouw plekje op Camping De Boerinn met vroegboekkorting

“Met iKamper hebben we nu ook een veel breder assortiment aan daktenten dat we in ons nieuwe pand tentoonstellen. Van een lichte soft-top voor een kleine auto als een Fiat 500 tot hardtop daktenten die plaats bieden aan het hele gezin. Eigenlijk kunnen we nu een daktent laten zien voor vrijwel iedere auto en elk budget. Voor Noord-Nederland is zo’n brede keuze aan daktenten echt uniek”, aldus van der Leij.

De ikamper
De iKamper Skycamp hardtop daktent is één van de meest succesvolle daktenten van dit moment. In het nieuwe daktentcentrum van CAMPWERK is een brede keuze aan daktenten voor vrijwel iedere auto en budget te zien.
Opening half mei

Vanaf 16 mei zal de nieuwe showroom operationeel zijn. Tot die tijd is de vestiging wegens de verhuizing gesloten. Daarna blijft CAMPWERK Nederland op afspraak werken, zodat bezoekers zo weinig mogelijk tegelijkertijd aanwezig zijn en houdt men de 1,5 meter regel in acht. “Een officiële opening doen we later in het jaar. We hopen dat de Coronamaatregelen dan versoepeld zij en we dan feestelijk bij elkaar kunnen komen”, zegt van der Leij enthousiast.

Leestip:  CAMPWERK presenteert 2 nieuwe daktenten
CAMPWERK Nederland

Vriezerweg 14c
9482 TB Tynaarlo

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in