Smitveld vouwwagens nu ook bij vouwwagenspecialist in Boxtel

De grootste vouwwagendealer van Nederland heeft er sinds deze week weer een prachtig vouwwagenmerk bij. De vouwwagens van Smitveld uit Heiloo staan ook in Boxtel bij het Tent Trailer Center.

Bij Smitveld vouwwagens is het afgelopen jaar een hoop veranderd. Op de nieuwe locatie in Heiloo heeft het vouwwagenbedrijf een grote ontwikkeling doorgemaakt. Veel nieuwe klanten hebben de vouwwagens ontdekt. En de weg om verder te groeien in de vouwwagenmarkt is ingezet. Met een modern atelier en bijbehorende werkplaats is het bedrijf klaar voor nieuwe, grote stappen.

Showroom in Zuid-Nederland

Doordat Smitveld zelf in Heiloo in Noord-Holland gevestigd is, bleef Zuid-Nederland altijd ver weg. Daarom voegt het merk nu een showroom in Noord-Brabant aan het dealernetwerk toe, zodat klanten uit Zuid-Nederland ook volop kunnen kiezen. Uit de range luxe vouwwagens van Smitveld staan de Ruebist en Violist opgesteld in de 5000 m2 grote showroom van het Tent Trailer Center in Boxtel. Klanten kunnen zo goed vergelijken als ze een nieuwe vouwwagen aankopen. De Ruebist en de Violist zijn de twee best lopende tentmodellen uit de Smitveld-collectie en beiden geschikt voor 2-5 personen.

Leestip:  Kees Kampeert introduceert circulaire vouwwagen
Smitveld Ruebist

De Smitveld Ruebist vouwwagen is compact. Met slaapplaatsen voor het hele gezin en een riante voortent, is het de ideale basis voor een kampeervakantie. Het centraal geplaatste queensize bed van 150 x 210 cm is goed bereikbaar. Een extra luifeltentje dat je vastritst aan de vouwwagen, zorgt voor nóg een slaapplaats, buiten. Leuk voor het oudste kind óf de hond 😉

Smitveld Violist

De Smitveld Violist is een opvallend vormgegeven vouwwagen, met een verhoging aan de zijkanten wat hem nog ruimer maakt. Door de zijruiten zie je ’s ochtends de zon opkomen. Er is veel sta-ruimte. In de grote voortent kun je met 6 personen aan tafel zitten en in de slaaptent ligt een heerlijk comfortabel bed. Je zet de Violist in zijn geheel binnen 10 minuten op, alle buizen van het tentframe zijn al bevestigd aan de tent. Tijdens het afspannen van de tent kan een ander al de tent inrichten. Zo ben je samen zo klaar.

Dé Vouwwagenspecialist heet voortaan Tent Trailer Center

Dé Vouwwagenspecialist, al sinds 1982 gevestigd in Boxtel, heet voortaan Tent Trailer Center. Naast deskundig advies kunnen klanten genieten van optimale service. Er is een enorme keuze aan nieuwe en gebruikte vouwwagens en hefdakcaravans van gerenommeerde merken. Kortom, de ideale plek om je te oriënteren voor de start van je vakantie.

Leestip:  Smitveld Vouwwagens is verhuisd!
Smitveld Vouwwagens: voor iedere kampeerder een passend model

In het Noord-Hollandse Heiloo is de showroom van Smitveld gevestigd. Het merk maakt stoere vouwwagens met een uniek kuipgrondzeil. Smitveld focust op kwaliteit en vouwwagens die makkelijk in het gebruik zijn. Met vier verschillende vouwwagenmodellen is er voor ieder type kampeerder wat wils.

Website Smitveld vouwwagens: www.smitveld-vouwwagens.nl

Gerelateerde links

Vouwwagen: klein achter de auto… groot op de camping

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in