Camping De Boerinn reserveer nu met vroegboekkorting

Reserveer nu jouw plekje op Camping De Boerinn met vroegboekkorting!

Als je jullie verblijf tijdens de zomervakantie 2023 bij hun boekt voor 31 januari 2023 ontvang je 15% vroegboekkorting op je verblijfskosten voor reserveringen tussen 7 juli en 3 september 2023. Geldig voor alle accommodaties.

Verbeterde faciliteiten

Ze hebben goed geluisterd naar de feedback van hun gasten. Daarom hebben zij het afgelopen jaar 7 compleet ingerichte safaritenten en 2 volwaardige sanitair-units geplaatst. Daarnaast mogen hun gasten nu ook gratis gebruikmaken van hun sups (naast het onbeperkt klompengolfen en kanoën) en introduceerden zij de verhuur van e-choppers. Zo hoeft niemand zich op Camping De Boerinn te vervelen!

Voor de minder actieve bezoekers, hebben ze op basis van de reacties tevens een trekkerstarief geïntroduceerd. Zo kun je nu ook voordelig een campingplek reserveren zonder activiteiten.

Overnachten bij Boerderij De Boerinn

Hun camping is gevestigd op het terrein van Boerderij De Boerinn. Tijdens schoolvakanties is de camping ideaal voor gezinnen met kinderen. Van dieren knuffelen, skelterraces, (hooi)hutten bouwen, vissen, zwemmen in De Wetering tot wandelen, kanoën, suppen, klompengolfen, boogschieten en poldersporten. Veel van deze activiteiten zijn gratis. Ook is er vaak animatie en een daghap.

Leestip:  Smartengeldboek nog steeds richtsnoer voor de letselschadepraktijk

Buiten de schoolvakanties is Boerderij De Boerinn gericht op het faciliteren en organiseren van verschillende soorten evenementen zoals bedrijfsfeesten en bruiloften. In deze periode kan er ook worden overnacht op de camping, waarbij je als gast tot uiterlijk 00.30u mogelijk iets meekrijgt van een eventuele feestavond. Verder kun je heerlijk genieten van de vele activiteiten bij Boerderij De Boerinn en kunnen er in deze periode ook groepsvelden worden gereserveerd.

Website Camping De Boerinn: www.deboerinn.nl

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in