Camping Lolotte een echte kinder natuurcamping

Zij gaan links waar andere kindercampings rechts gaan. Geen hossende animatieteams of een schreeuwerig binnenspeelparadijs, maar de natuur ontdekken tot gewoonweg vies worden. Zij zijn een camping voor bevlogen boomklevers, nieuwsgierige achtertuinavonturiers, onverschrokken padvinders (tot 10 jaar) en hun ouders. Kortom, een camping voor als je van buiten spelen houdt!

Bij Lolotte deel je verhalen bij het vuur, let je op andermans kinderen en geef je een helpende hand. Dit maakt hun sfeer gemoedelijk en ontspannen. En dat geeft weer ruimte om lekker jezelf te zijn. Gewoon, zonder poeha.

Kamperen

Hun terrein kent een ruime opzet waardoor er genoeg vrij terrein is om te ontspannen of te ravotten. Hun velden zijn daarbij ingedeeld op leeftijd en hebben allen een eigen speelplek. Vriendjes zijn dus zo gevonden.

Leestip:  Camping Le Mas De Mourgues vakantie in de Camargue

Bij Lolotte maken zij plaats voor groen! Ze hebben 10 hectare terrein waarop we 146 kampeerplekken aanbieden. Door hun ruime opzet en natuurlijke indeling is er dan ook genoeg vrij terrein om te ontspannen of te ravotten.

Helaas, maar Lolotte biedt niet aan iedereen ruimte.

Lolotte is niet voor:

  • Groepen (meer dan 2 gezinnen).
  • Caravans (incl dissel) of campers langer dan 6 meter.
  • Kampeerders die graag vakantie met het festival leven combineren.

Kinderen hebben bij hun vrij spel. Hun kampeerterrein is namelijk autoluw. Alléén bij aankomst en bij vertrek mag je jouw kampeermiddel naar jouw plek rijden. De rest van de tijd staat jouw bolide op hun parkeerterrein. Om de laatste kampeerspullen, de boodschappen of een vergeten campingbedje naar jouw plek te brengen, kun je gewoon gebruik maken van één van hun bolderkarren.

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere

Website Lolotte : www.campinglolotte.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in