Camping De Boekhorst in Oud Ade

Camping De Boekhorst is een knusse camping in het mooie dorpje Oud Ade (nabij Leiden), grenzend aan de prachtige natuur van de Kagerplassen. Voor mensen die op zoek zijn naar een plek waar zij kunnen ontspannen en genieten, zonder daarvoor al te ver te reizen.

Zodra je arriveert, parkeer je op jouw eigen parkeerplaats en geniet van je van de zon op úw stukje Groene Hart. De camping is kleinschalig en persoonlijk. Er is plaats voor zo’n dertig (sta)caravans, ligplaatsen voor boten en enkele woonboten. Hun bezoekers zijn vaste, graag geziene gasten die elkaar kennen. Kortom, een heerlijke vakantieplaats.

Op en rond de camping kan je ontspannen op de manier die je het lekkerst vindt. Actief? Dan stapt je op de fiets en verken je de mooie omgeving van het Groene Hart. Lekker rustig? Lees een boekje in jouw eigen tuin of bevaar de Kagerplassen per boot.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud
Camping De  Boekhorst

Je gaat op vakantie en bent op zoek naar rust, naar natuur, naar frisse lucht en ontspanning. Je hoeft niet lang te zoeken… Een fantastisch stukje Nederland, bij je om de hoek, biedt het namelijk allemaal. In het Groene Hart kan je genieten van het beste van het land. Vanaf je eigen vakantieplek, op een steenworp afstand van jouw eigen huis, ben je weg van de drukte in de (rand)stad.

Het Groene Hart is erg divers in zijn verschijning. Dit merk je bijvoorbeeld als je op de fiets stapt. Vanaf camping De Boekhorst ben je tijdens een dagje uit zo op het strand, om lekker uit te waaien. Of je vergaapt je  langs de rivieren aan de klassieke Hollandse beelden van molens en begrazen polders. Of je stapt de boot in en laat je voortdrijven op de heerlijke wateren van de Kagerplassen, waaraan de camping direct gelegen is. Geniet van strand, water en land in Het Groene Hart vanaf camping De Boekhorst. Allemaal op jouw eigen manier en jouw eigen tempo.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land

Stap voor informatie over de recreatiemogelijkheden in het Groene Hart eens binnen bij de campingbeheerder.

Alles weten over camping De Boekhorst

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in