Caravan Centrale Leuvenheim

Caravan Centrale Leuvenheim dealer voor Nederland van de minicaravans van Procamp. Het Slowaakse Procamp bouwt sinds 2012 minicaravans (ook wel teardrop caravan genoemd.)

Met het assortiment spelen zij in op de groeiende behoefte naar lichte en compacte kampeermiddelen. Vanaf januari 2018 zijn diverse modellen te zien bij hun in de showroom.

Caravan Centrale Leuvenheim

Het bedrijf is gevestigd aan de doorgaande weg tussen Zutphen en Dieren (provinciale weg N348) een goed bereikbare locatie.

Naast de verkoop van nieuwe caravans, worden occasions van meerdere merken verkocht. Ook vindt inruil plaats van alle merken. Naast caravans vinden voortenten en luifels hun weg naar de klant. Bovendien worden in de winkel diverse (technische) onderdelen aangeboden. Voor montage van accessoires zoals movers (Truma, Enduro, Powermover, reich) en  E&P levelsystem kijk bij accessoires.

Leestip:  EcoFlow op de Caravan Salon 2023
Werkplaats en Schade herstel

foto adresCaravan Centrale Leuvenheim beschikt over een uiterst modern ingerichte werkplaats met alle technische faciliteiten die nodig zijn om schade en reparaties goed uit te voeren. Zo is er een remmen testbank, speciaal voor caravans. In de winterperiode hanteert de werkplaats lagere tarieven voor onderhoudsbeurten dan in het hoogseizoen. Ook voor schade herstel en onderhoud aan de camper kun je bij hun terecht. Ook voor montage van accessoires zoals , movers, Airco, Level systemen, Kachel, Schotel op bouw, Fietsenrekken , enz

Schades kunnen zeer uiteenlopen zijn

Hagelschade, parkeer deuken, dakluik schades, raamschades, plaatschades door ergens langs te rijden of omgevallen stoelen tegen de caravan wand omgewaaide luifels met tentstokken die zich in de caravan wand geboord hebben, ook laag hangende takken op camping die krassen veroorzaken in wand caravan.

Leestip:  NKC - Caravan Salon in Düsseldorf goedbezocht

Je kan bij hun terecht met alle merken caravans voor onderhoud en schade herstel. Ook kunnen zij voor jouw onderhoud en reparaties doen aan de boven bouw van de camper en voor je herstellen.

Wil je meer weten over Caravan Centrale Leuvenheim

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in