Camping Dal van de Mosbeek in het prachtige Twente

0

Camping Dal van de Mosbeek is een luxe camping in Twente – Deze camping in Twente (Overijssel) heeft 132 ruime plaatsen en safaritenten voor ouderen, kinderen, groepen, paarden-, en hondenliefhebbers. Voordelig kamperen in voor- en naseizoen kan bij hun met jouw ACSI of BestDeal kaart.

Bij veel recreanten zijn ze vanouds bekend als “Erve Nejhoes”, een eeuwenoud familiebedrijf in de melkveehouderij. Rond 2005 vond er een herinrichting van het agrarisch gebied plaats in de omgeving van Mander. De familie Nijhuis besloot te stoppen met de melkveehouderij en zich te richten op de recreatieve tak. In de winter van 2009 is camping in Twente Dal van de Mosbeek aangelegd op een terrein van ruim 6 hectare.

Wat is er voor je te doen op de camping?

‘s Ochtends zit je heerlijk voor jouw tent met warme broodjes die je bij hun kunt bestellen. Nadat je hebt genoten van jouw croissantje en een lekker bakje koffie is het tijd om lekker uit te waaien in de Twentse bossen of langs de prachtige natuurgebieden. Absolute aanrader is een bezoek aan het kunststadje Ootmarsum. Na een verrassende fietstocht douch je warm en speel je nog een potje jeu de boules op hun schitterende jeu de boulesbanen of lees je in alle rust een goed boek.

Ruime plaats met heel veel extra’s

Het terrein is ruim opgezet met 132 comfort kampeerplaatsen van 180 +/- m² groot. De camping is autovrij. Aan de rand van de velden zijn speciale parkeerstroken aangelegd, zodat jouw auto in alle gevallen wel dicht bij jouw caravan of tent staat. Mindervalide gasten kunnen in overleg hun auto op de kampeerplek kwijt.
Je beschikt over alle comfort die nodig is voor een ontspannen vakantie.

Leestip:  Camping de Boskreek in het Zeeuwse badplaatsje Breskens

Elke plaats heeft:

  • Eigen watertapkraan
  • Kabeltelevisieaansluiting (CAI)
  • Elektra vanaf 10 ampère
  • Afvoer op riool voor vuil water
  • Gratis en snel draadloos internet (WiFi)

Website Camping Dal van de Mosbeek: dalvandemosbeek.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in