Camping Beirã-Marvão Alentejo

De camping is ingericht voor 30 zeer ruime plaatsen op 3 hectare, je vindt de natuurcamping “ook rustiek kamperen genoemd” op een unieke locatie, midden in de schitterende natuur van het beschermde natuurpark van Portugal, u bent alleen maar omringd door de schitterende flora en fauna van het mooiste stukje in het noorden van Alentejo. Geniet mee van de natuur en folklore van de mooiste regio van Portugal.

Camping
De camping is het hele jaar open en de met Nederlandse eigenaren heten zij je welkom op de uniek, midden in een natuurpark, gelegen camping Beirã-Marvão Alentejo in het Noorden – Oosten van Alentejo – Portugal

Ligging
De ongerepte heuvelachtige bergen in het beschermde Natuurpark Serra de São Mamede vormen het gezicht van dit prachtige natuurrijke deel van de Alentejo en deze mooie hoge bergen, tot plm 900 meter, worden afgewisseld door de typisch Alentejaanse heuvelachtige vlakten, wat in het Portugees “Planicie” wordt genoemd.

De omgeving van de camping is het ideale gebied om de archeologische overblijfselen van de vroegere aanwezigheid van mensen uit eerdere kenmerkende historische perioden te ontdekken. Er zijn veel overblijfselen uit de vroege middeleeuwen, maar ook van ver daarvoor. Met name het stroomgebied van de Rio Sever is voor vele archeologen een bron van onderzoek. Maar zelfs op een paar honderd meter van de camping kunt u de archeologische schatten bezoeken.

Leestip:  Camping Dockweiler Mühle in de Eifel

De camping is ook zeer geschikt voor grote groepen. De extra voorzieningen op het achterop gelegen groeps kampeerterrein zijn conform en niet alleen de groepen jongeren voelen zich hier thuis. Ook wandelaars die individueel of in groep willen wandelen voelen zich thuis met de camping als rechtstreekse thuisbasis.

website Beirã-Marvão

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in