CamperHomie gaat als eerste camper community CO2 compenseren

‘CamperHomie’ gaat als eerste camper community CO2 compenseren. Ter land, ter zee en uit de lucht.

CamperHomie is een inspirerend platform voor en door camperliefhebbers. Reizigers, zelfbouwers, beginners, avonturiers: iedereen kan terecht bij deze eigentijdse online community. Eindelijk is er één plek waarop alles wat te maken heeft met het camperleven samenkomt en je nu ook CO2 kan compenseren, dit doen ze op een verassend natuurlijke wijze.

Camperhomie heeft een missie: Stap voor stap de wereld een beetje groener maken. Dit doen zij door de camperreizigers bewuster te maken van het feit dat ze een gemene deler hebben, de uitstoot van benzine, diesel of gas.

CamperHomie
Foto: Camperhomie.com – camperforum 2.0

Camperhomie heeft een bewustwordingcampagne opgesteld waar de sticker symbool staat voor de compensatie. De opbrengst gaat naar een van de twee gekozen projecten, olivijn zand of zeewier. Deze twee natuurlijke producten gaan ons helpen met het compenseren van CO2. Wij willen het verschil maken om de duurzame kant van het ‘ Van life’ te belichten.

Leestip:  Onbegrensd reisplezier met twee nieuwe campergidsen

Nieuwschierig ? Kijk voor meer informatie op www.camperhomie.com/compenseer CamperHomie is ook te vinden op Facebook (facebook.com/camperhomie) en Instagram (CamperHomie).

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in