BIVAK urban camping Antwerpen

BIVAK urban camping duurzaamheid, cultuur & inclusie staan bij ons centraal. Zet je tent op in de stad en leer Antwerpen van zijn kleurrijkste kant kennen. Ontsnap aan de stad en slapen onder de bomen.

Bivak
Is een urban camping in het hartje van Antwerpen. Een ontmoetingsplek waar buurland en buurman samenkomen. Bivak brengt mensen van divers pluimage samen, en dit in een duurzaam, creatief en inclusief kader. Denk aan volkskeuken, kunsteducatieve workshops, conversatiegroepen voor anderstaligen en concerten onder de sterren.
We blazen een braakliggend terrein nieuw leven in door Bivak op te bouwen. Met grotendeels gerecycleerde materialen en veel helpende handen creëren we een exotische oase midden in de stad. Zowel de buurman van om de hoek als dagjestoeristen die een nachtje ‘blijven plakken’ of de rondtrekkende rugzaktoerist zijn welkom om bij Bivak hun tent op te zetten of gewoon de benen onder tafel te schuiven om samen te genieten van volkskeuken.

Zet je tent op in de stad en leer Antwerpen van zijn meest kleurrijke kant kennen!

WHAT’S NEW?

Bivak is een nieuw en origineel concept dat op een ongedwongen manier een duurzame, sociale en creatieve manier van reizen aanmoedigt.

Duurzaam
we bouwen Bivak voornamelijk met gerecycleerde materialen, voorzien een ecologische sanitaire ruimte en koken met lokale producten.

Sociaal
we werken samen met Betonne Jeugd, een organisatie die competentieversterkend met kansarme jongeren aan de slag gaat. Zij komen Bivak mee opbouwen. Daarnaast is Bivak een ontmoetingsruimte waar buurtbewoners elkaar leren kennen, mensen uit andere windrichtingen tegen het lijf lopen en waar toeristen aan de praat raken met rasechte Antwerpenaren.

Creatief
Bivak wordt mee vormgegeven door jonge kunstenaars en nodigt uit om mee te komen luisteren, kijken, creëren, spelen, dromen tijdens kunsteducatieve workshops, concerten en andere culturele events.

Website Bivak urban camping

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in