Bij Basecamp Rentals De outdoor ervaring

– Basecamp Rentals gaat voor het echte outdoor gevoel. Ervaar de legertenten nu zelf.

Bij Basecamp Rentals staat jouw wens voorop. Basecamp Rentals denkt graag met je mee voor de invulling van jouw evenement, festival of outdoor oplossing. Hun legertenten zijn direct leverbaar, van hoge kwaliteit en zeer snel opgebouwd. Welke uitdaging je ook aan gaat, met een legertent van Basecamp Rentals sta je er altijd goed voor.

Overdag in de buitenlucht zijn, de avond doorbrengen met een kampvuur en urenlang sterke verhalen aanhoren. Daar hoort natuurlijk een overnachting in een outdoor legertent bij, midden in de buitenlucht. Kies voor een legertent voor het ultieme outdoor gevoel.

De ultieme buitenervaring

De Legertent zorgt altijd voor het ultieme outdoor gevoel. Je kunt er voor kiezen om zelf de tenten op te zetten, bijvoorbeeld in het kader van een samenwerkingsopdracht. Zij leveren natuurlijk altijd duidelijke instructies mee, zodat het opzetten van de tent niet mis kan gaan. Of je kiest voor comfort en laat hun de tenten op- en afbouwen.
Wil je extra comfort in de tent? Je hebt de keuze uit slaapzakken, veldbedden en grondzeil. Ga je voor extra luxe? Ga dan voor hun comfortabele biertafels.
Legertenten zijn te huur voor een midweek/weekend of week. Wil je langer gebruik maken van hun diensten? Neem dan vrijblijvend contact met hun op zodat ze een passend voorstel kunnen doen.

Leestip:  De nieuwe Eco Pro Drive Away luifels van Vango
De voordelen van een legertent
  • De legertent faciliteert een echt buitengevoel
  • De tenten voldoen aan de Europese vastgestelde eisen
  • De legertenten zijn geschikt voor 10 en 20 personen
  • De legertent is ontzettend sterk en zeer praktisch
  • Compleet leverbaar met veldbedden

Website Basecamp Rentals: basecamprentals.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in