Beschermhoezen van Campout, óók voor de binnenstalling

Is jouw kampeerseizoen voorbij? Dan is het tijd voor het winterklaar maken van je caravan of camper, om hem daarna in de stalling te zetten. Zowel bij buiten als bij binnen stalling is het verstandig een caravanhoes of camperhoes te gebruiken. Zo’n beschermhoes houdt je kampeermiddel schoon en voorkomt schade. Staat de caravan of camper buiten, kies dan voor een complete hoes, die beschermt tegen alle weersinvloeden. In een binnen stalling kun je ook prima volstaan met een dakhoes.

De camper- en caravanhoezen van Campout zijn van zeer goede kwaliteit SFS polypropeen en opgebouwd uit 4 lagen, waarvan één laag bestaat uit een membraan dat waterdicht is van buitenaf, maar wel vocht van binnenuit doorlaat. Dankzij dit ademende materiaal én de ventilatiegaten aan de bovenzijde voorkom je schimmelvorming. Dit maakt de Campout hoezen perfect geschikt om jouw kampeermiddel te beschermen in de buiten stalling. Zelfs bij harde wind houden de vier spanbanden aan de zijkanten en twee aan de voor- en achterzijde de hoes stevig op zijn plek. De ingezette driehoeken aan voor- en achterzijde verdelen de trekkracht en voorkomen zo scheuren bij het op spanning zetten van de spanbanden.

camper- en caravanhoezen van Campout

De twee premium YKK-ritsen aan beide zijkanten maken je caravan eenvoudig toegankelijk tijdens de stallingsperiode, wel zo handig!

CampoutCampout biedt caravan- en camperhoezen in verschillende maten, er is er dus altijd een die past bij de afmetingen van jouw kampeermiddel.

Tip: reinig en droog de caravan of camper alvorens de hoes eroverheen te trekken. Zo voorkom je krassen op je lak.

 4.4/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in