Ultieme winterse beleving op Charme Camping Hartje Groen

Kampeerders zijn dit najaar en deze winter van harte welkom op Charme Camping Hartje Groen voor de ultieme winterse kampeerbeleving. Tijdens Hartje Winter staat gasten die niet bang zijn voor kou, sneeuw en regen een bijzondere ervaring te wachten. Ontsnappen aan de alledaagse hectiek, even helemaal terug naar de basis en verbonden zijn met elkaar én de natuur. Kamperen in een winters bos is een magische, onvergetelijke gebeurtenis. Back to basic maar met genoeg comfort om optimaal te genieten. Dat is het idee.

Slapen tijdens Hartje Winter doen gasten op hun eigen manier. In een compleet ingerichte Bell tent mét houtkachel bijvoorbeeld, een knusse Tiny House of een eigen kampeermiddel. Wie eenmaal gesetteld is, kan een stevige wandeling maken door de prachtige Maashorst, wegdromen bij een fijn boek bij de openhaard in de knusse huiskamer of deelnemen aan een yoga- en meditatiesessie. Maar er is meer!

Want ook lekker eten maakt onderdeel uit van de winterse beleving. Een goedgevulde ontbijttas, lunchen in de Boshut, oerkoken in een Dutch Oven, buiten op open vuur, of aanschuiven bij één van de pizza-avonden in de BARN. Tijdens Hartje Winter komt men niks te kort.

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin

Voor meer informatie, alle activiteiten en mogelijkheden én reserveren, verwijzen ze je graag naar hun website www.hartjegroen.com.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in