Camperreizen met een groep op individuele basis

Cosse Camper Aventure: Reizen met de camper is ontspannen, zéér comfortabel en het biedt je de optimale vrijheid, omdat de camper zelfvoorzienend is. Je reist op individuele basis van A naar B samen met je partner, je gezin of als alleenreizende in een camper.

Je rijdt niet in kolonne, maar je bent wel onderdeel van een kleine groep van maximaal 10 campers. Camperreizen met een groep & trainingen – Cosse Camper Aventure.

Even voorstellen

Christiaan & Maletha hebben Cosse Camper Adventure in 2012 opgericht vanuit hun passie voor het reizen met de camper. Zij zijn twee spontane, zeer ervaren en enthousiaste reizigers & camperaars in hart en nieren.

Alle aangeboden camper groepsreizen en campertrainingen worden van A tot Z georganiseerd door Christiaan & Maletha en daarnaast gaan zij met alle camperreizen mee als reisbegeleiders. Tijdens een camper groepsreis wordt er op individuele basis gereisd in een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 10 campers. Deelname aan de camper groepsreizen in Europa is mogelijk met de eigen camper of met een huurcamper.

Leestip:  Backorders houden dealerrendement op de been
Camperreis aanbod

Nederland, Duitsland, Noorwegen, Schotland, Kroatië, Oostenrijk, Canada en Nieuw-Zeeland.

Campertraining óf camperreis voor beginners zinvol

Heb je wel of géén camperervaring? Ben je een doorgewinterde kampeerder of helemaal niet? Wil jij ook leren hoe het is om met een camper op vakantie te gaan? Zij bieden voor iedereen, ongeacht jouw camper- en/of kampeerervaring, een passende campertraining aan.

Website Cosse Camper Adventure: cossecamperadventure.com

 4.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in