Minicamping ‘t Zwaluwnest in het zuiden van Noord-Brabant

Sjaak en Gerarda Louwers heten je van harte welkom op hun minicamping ‘t Zwaluwnest, te Borkel & Schaft.

Achter en naast de boerderij bevinden zich twee ruime en goed onderhouden kampeervelden. Er is een 6 ampère elektrische aansluiting per staanplaats. Het zwaluwveld heeft een prachtig uitzicht over de achterliggende landerijen en bossen. Dit terrein is goed voor 14 kampeermiddelen, deze worden in een halve cirkel geplaatst

Het bloemenveld heeft uitzicht op fruitbomen, wildbloemen en het achterliggende grasland. Er is plaats voor 11 kampeermiddelen, welke in twee rijen tegenover elkaar staan. Campers zijn van harte welkom.

Sinds 2014 hebben ze een geheel nieuw sanitairgebouw met ruime toiletten en douches en een mindervalide voorziening. Er is een binnen fietsenstalling aanwezig met elektrische oplaadpunten en een bibliotheek.

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Omgeving

Hun minicamping ligt in Borkel en Schaft, helemaal in het zuiden van Noord-Brabant +/- 20 km onder Eindhoven. Dicht bij de Belgische grens.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud

‘t is een ”schon durpke” met +/- 1100 inwoners.

Zij zitten aan een doodlopende weg in de nabijheid van drie natuurgebieden.

Verder loopt de knooppunten fietsroute langs hun boerderij zodat je meteen een route keuze kunt maken. Ook de knooppunten wandelroute loopt langs hun boerderij. Door het gevarieerde landschap en bossen is er veel fietsgelegenheid en zijn er prachtige wandelingen mogelijk.

Het riviertje De Dommel is op korte afstand namelijk 500 meter, kanotochten worden aangeboden door Rofra.

Zwembaden zijn er op 6 en 8 km afstand.

Website Minicamping ‘t Zwaluwnest: www.zwaluwnest.eu

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in