Avonturen worden beter met The Camper Rent

The Camper Rent is opgericht op 1 januari 2022. Toch hebben zij al meer dan 10 jaar ervaring in het verhuren van campers. Dit komt omdat The Camper Rent is opgericht door een samenwerking van twee bedrijven: De Klerk Campers en Caravans & Campers Maastricht.

Met deze samenwerking gaan zij een betere service en een groter aanbod creëren in huurcampers. Het huren van een camper is iets speciaals. Of je nu voor het eerst op avontuur gaat in de bergen van Noorwegen, of al jarenlang kampeert in de Franse Dordogne, hun doel is om je een fantastische ervaring te laten beleven in hun luxe campers.

Naast dat hun selectie aan campers alleen maar bestaan uit nieuwe modellen, van bijvoorbeeld de merken Knaus en Weinsberg, zorgen zij ook (bijna) voor alles. Denk aan een complete inventaris. Alles wat je nodig hebt om te kunnen koken of om buiten te kunnen kamperen is aanwezig. Je hoeft alleen nog zelf beddengoed mee te nemen. Verder hebben zij voor de beginnende (en vergeetachtige) kampeerders videotutorials gemaakt, die de basiselementen van het kamperen uitleggen.

Leestip:  Henk Pen opent op 4 maart een uniek Tech Experience Centre

Website The Camper Rent: thecamperrent.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in