ANWB Reizen lanceert tweede reismerk: Fox

ANWB Reizen herintroduceert het reismerk Fox. Naast reizen van de ANWB kunnen klanten straks ook reizen boeken bij Fox. Met Fox, als Expert in rondreizen, streeft ANWB Reizen ernaar om een breder publiek te bereiken. Begin december gaat de website fox.nl live.

Het reismerk, dat zijn oorsprong vond in 1996, werd in 2021 opgenomen in ANWB Reizen, waardoor de naam FOX verdween. Nu maakt de naam een comeback. In tegenstelling tot het verleden richt Fox zich nu op Europese bestemmingen én verre bestemmingen. Net als voorheen richt Fox zich op gezinnen, stellen en individuele reizigers, of ze nu de voorkeur geven aan groepsreizen of individuele reizen.

Aanvulling op aanbod ANWB Reizen

Fox vormt hiermee een mooie aanvulling op het huidige aanbod van ANWB Reizen dat zich steeds meer gaat richten op reizen met ledenvoordeel. Terwijl de ANWB via haar eigen kanalen een breed scala aan ANWB Reizen aanbiedt – van stedentrips tot autoreizen en van vakantieparken tot groepsreizen – specialiseert Fox zich volledig in rondreizen die ook via derden geboekt kunnen worden.

Vanaf december boeken

fox.nlIn december zijn de eerste reizen te boeken op fox.nl en bij de samenwerkende reisbureaus, zowel voor de Nederlandse als Belgische markt. Het aanbod wordt in 2024 verder uitgebreid.

Leestip:  GearShare.nl - Meer avonturen, Minder spullen

Fox wordt met een marketingcampagne geïntroduceerd, met onder meer de lancering van de website, de uitgave van een nieuwe brochure en de aanwezigheid op de Vakantiebeurs in januari 2024.

Bron: ANWB

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in