Jouw plekje op Camping De Boerinn met vroegboekkorting

Reserveer nu jouw plekje op Camping De Boerinn met vroegboekkorting

Als je jullie verblijf tijdens de zomervakantie 2024 bij hun boekt voor 31 januari 2024 ontvang je 15% vroegboekkorting op je verblijfskosten (bij een verblijf van minimaal 1 week). Geldig op reserveringen tussen 6 juli en 1 september 2024 en op alle accommodaties.

Profiteer van 15% vroegboekkorting

Gratis kinderanimatie

Er is gratis kinderanimatie zoals schminken, knutselen, dierenvoeren en disco in de periode 15 juli – 25 augustus. Naast de zomervakantie kun je hier ook van genieten tijdens de meivakantie 27 april t/m 5 mei, Hemelvaart en Pinksteren. Zo is er tijdens jullie verblijf op hun camping iedere dag iets te beleven!

Gratis kinderanimatie

Verbeterde waardering!

Ze hebben goed geluisterd naar de feedback van hun gasten. Afgelopen jaar hebben ze al 7 compleet ingerichte safaritenten en 2 volwaardige sanitair-units aan hun camping toegevoegd. Naast het klompengolfen en kanoën, mogen hun gasten ook al jaren gebruik maken van hun sups. Ook introduceerden ze de verhuur van e-choppers. Zo hoeft niemand zich op Camping De Boerinn te vervelen!

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

Voor de minder actieve bezoekers is het ook nog steeds mogelijk om gebruik te maken van hun trekkerstarief. Zo kun je voordelig een campingplek reserveren zonder gebruik te maken van de activiteiten.

Hun verbeteringen zijn niet onopgemerkt gebleven, want ze ontvangen binnenkort een nieuwe beoordeling van ANWB. Houd hun website en social media hiervoor in de gaten!

Overnachten bij Boerderij De Boerinn

Hun camping is gevestigd op het terrein van Boerderij De Boerinn. Tijdens schoolvakanties is de camping ideaal voor gezinnen met kinderen. Van dieren knuffelen, skelterraces, (hooi)hutten bouwen, vissen, zwemmen in De Wetering tot wandelen, kanoën, suppen, klompengolfen, boogschieten en poldersporten. Veel van deze activiteiten zijn gratis. Ook is er in deze periode voldoende animatie en een daghap.

Boerderij De Boerinn

Buiten de schoolvakanties is Boerderij De Boerinn gericht op het faciliteren en organiseren van verschillende soorten evenementen zoals bedrijfsfeesten en bruiloften. In deze periode kan er ook worden overnacht op de camping, waarbij je als gast tot uiterlijk 00.30u mogelijk iets meekrijgt van een eventuele feestavond. Verder kun je heerlijk genieten van de vele activiteiten bij Boerderij De Boerinn en is het in deze periode ook mogelijk om groepsvelden te reserveren.

Leestip:  Kip Store Utrecht wint nationale Houtbouwprijs
E-choppers

Een aantal van onze e-choppers zijn komend campingseizoen uitgevoerd met een duo-zit, waardoor het mogelijk is om met iemand achterop een leuke tocht door Het Groene Hart te maken. Maak een ritje door de weidse omgeving en geniet van de natuur!

E-choppers

Boerderij De Boerinn winnaar Gouden Parel 2023

Boerderij De Boerinn is de winnaar van de Gouden Parel 2023, de prestigieuze ondernemersprijs van Woerden! Hier zijn ze uiteraard enorm trots op. Dit was nooit gelukt zonder jullie hulp! Ontzettend bedankt als je op hun gestemd hebt.

Website Camping De Boerinn: www.deboerinn.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in