We zijn er Bijna deze zomer naar Ierland

0

We zijn er Bijna is deze zomer terug bij MAX! De bestemming van dit jaar is Ierland. In We zijn er Bijna! reist presentatrice Martine van Os mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen.

Groepsverband

Met hun eigen caravan of camper reizen de Nederlandse toeristen in groepsverband langs verschillende hoogtepunten van het groene eiland. Na aankomst in Dublin begint de reis langs historische locaties, kleurrijke dorpjes en bijzondere natuur. De groep rijdt het eiland rond om tot slot de reis af te sluiten in de Noord-Ierse hoofdstad Belfast.

We zijn er Bijna

In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX reislustige vijftigplussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en lief en leed met elkaar gedeeld.

Leestip:  ANWB Camping van het Jaar 2022

Vanaf 31 Juli 2017 zijn ze begonnen op NPO 1
Presentatie: Martine van Os – officiële naam Martine van Os van den Abeelen (Den Haag, 3 april 1957), is een Nederlandse presentatrice en actrice, die onder andere bij BVN het programma Van Huis Uit voor haar rekening nam.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *