Camping de Paal dé kindercamping

Camping de Paal is de 5 sterren kindercamping van Nederland, er is veel te beleven voor kinderen! Hun camping is ideaal voor gezinnen met kinderen tot 11 jaar. Het ligt in een groene omgeving in het zuiden van het land, nabij Eindhoven en de grens met België. Er zijn vele standplaatsen, waarbij je kan kiezen uit comfortplaatsen, super comfortplaatsen of diverse verhuurobjecten. Er zijn vele speeltuintjes en vele standplaatsen hebben eigen sanitair. Ook kun je in gebouw 3 privé-sanitair huren. Zij hebben zelfs paalcasa’s. Deze units zijn bedekt met aarde en hebben eigen sanitair met ervoor een tunneltent.

Op camping de Paal

vindt je in Bergeijk, nabij Eindhoven en de Belgische grens. Op deze camping kun je niet stilzitten. Er zijn vele activiteiten te ondernemen. Er is een overdekt subtropische waterspeeltuin, een buitenzwembad met kinderlagune en glijbanen. Zo is er voor jou kinderen veel te beleven en zullen ze de vakantie nooit meer vergeten. Het animatieteam zal hier gegarandeerd voor zorgen.

Leestip:  Vakantiepark gelegen midden in de Gelderse bossen
Camping de Paal is dé kindercamping van Nederland

Als je een camping in Brabant zoekt, dan is Camping de Paal een uitstekende keuze! Zij zijn dé kindercamping van Nederland. Op de camping in Brabant is een grote speeltuin aanwezig en is het mogelijk om fietsen te huren. Bovendien zijn er wel 36 minispeeltuintjes op de kampeervelden. Op het gehele terrein is Wifi aanwezig, zodat je altijd online kunt en jou foto’s van de kindercamping met je vrienden kan delen!

Kamperen in de bossen op de camping in Brabant

Wil je kamperen in de bossen? Dat kan op deze camping in Bergeijk, Brabant. Zij hebben comfort- en super comfortplaatsen. Ook kun je een eigen privé sanitair huren als je toch wat meer luxe wenst tijdens het kamperen op de kindercamping. In de zomer jij en de kinderen ook lekker genieten in de waterspeeltuin. Aarzel niet langer en boek een plek op deze kindercamping in Brabant en geniet van een heerlijke vakantie!

Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure

Meer informatie over camping de Paal

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in