Vouwwagencentrum Noordbergum bestaat al meer dan 25 jaar

Al meer dan 25 jaar jouw vouwwagenspecialist voor nieuw en gebruikt.
Hun vouwwagencentrum bestaat al meer dan 25 jaar en staat bekend als deskundig en betrouwbaar. Met de dealerschappen van Camp-let, Jamet, Campooz en sinds kort ook Mini caravans van Kulba, voorzien ze iedereen  van een passend vakantieonderkomen.

 

Zij komen bij ú op de camping!

Wanneer je bij hun een nieuwe vouwwagen koopt, krijg je 2 nachten proefkamperen op Camping “de Stjelp”in Oudega Friesland cadeau. Zij willen graag weten of alles aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom komen ze tijdens dit proefkamperen even bij je langs om te horen of alles naar wens is en eventuele vragen te beantwoorden. Uiteraard nemen ze een lekker flesje wijn voor je mee!

Vouwwagencentrum Noordbergum

logoKamperen in een vouwwagen; een prachtige ervaring…  Maar welke vouwwagen past het beste in jouw situatie?. En wat als jouw situatie veranderd?. Wat zijn er dán voor mogelijkheden?. En kan ik / kunnen wij het beste een nieuwe of is een gebruikte vouwwagen ook geschikt?.

Leestip:  Krakende koppeling (trekhaak) van de caravan verhelpen

Al deze vragen helpen ze je graag beantwoorden. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden; snel opzetbaar, supersnel opzetbaar, moduliare systemen, katoen, all season, inritsbare grondzeilen, lattenbodems in bedden,vaste deksels en ga zo maar door.

Samen vinden ze de vouwwagen die het beste bij je past. In de showroom staan alle wagens volledig opgezet zodat je kan zien wat je koopt. Dat geldt niet alleen voor de nieuwe maar ook voor de gebruikte vouwwagens. En bij aflevering nemen ze de tijd voor je. Zowel bij nieuw als gebruikt krijgt je uitgebreide uitleg en demonstratie.

Persoonlijk advies, eerlijke voorlichting en tijd voor hun klanten. Dat zijn de dingen die er toe doen bij Vouwwagencentrum Noordbergum. Samen met jouw, vinden wat het beste bij je past. Zij ( eigenaren Jan en Treeske Blanke ) zitten al meer dan 30 jaar in het vak en delen hun ervaringen graag met jouw. Zodat je jarenlang met plezier kan kamperen.

Leestip:  Een nieuwe vouwwagenzaak

Meer weten over Vouwwagencentrum Noordbergum

Gerelateerde links

Vouwwagen: klein achter de auto… groot op de camping

 4.9/5 (12)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Bij Jan en Trees een prachtige Camp-Let gekocht we zijn zeer goed geholpen met duidelijke raad en adviezen.
    Zeer goed adres voor iedereen die vertrouwd wil kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in