Camping Begur aan de Costa Brava

Jouw vakantie aan de Costa Brava begint hier – Camping Begur is 100% betrokken bij de ontwikkeling van duurzaam toerisme. Zij beheren daarom deze camping op een milieuvriendelijke manier en waken over onze natuur en omgeving.

Kies de accommodatie of de kampeerplaats die het beste bij jouw vakantiestijl past
In een prachtige omgeving, midden in het bos, omgeven door rust en stilte, ze bieden drie soorten kampeerplaatsen zodat je kunt genieten van een welverdiende vakantie in Begur.

Camping Begur

De kampeerplaatsen Groot Comfort zijn de grootste en meest comfortabele. Hier kun je kamperen zonder dat je iets op hoeft te geven! Deze kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 100 tot 160 m2 en hebben alles wat je nodig hebt om comfortabel van de natuur te genieten: elektriciteit, wifi, water, afvoer en parkeergelegenheid.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

Als je kiest voor de Groot Comfort kampeerplaatsen, dan kan je genieten van een ruim perceel voor jezelf en je dierbaren waar je kunt uitrusten, spelen, lezen, converseren… Op een Groot Comfort heb je geen grenzen! Ze zijn speciaal ontworpen voor gezinnen en hebben een maximale capaciteit van 6 personen.

De meeste kampeerplaatsen zijn schaduwrijk, omdat ze midden in het bos liggen, onder andere tussen dennenbomen, steeneiken en acacia’s. Zij zijn een van de campings met het hoogste gemiddelde aantal bomen per kampeerplaats. Vanaf Camping Begur zorgen zij ervoor dat hun natuurlijke omgeving zoveel mogelijk wordt gerespecteerd en dat je verblijf zo aangenaam, rustig en tegelijkertijd comfortabel mogelijk is.

Natuur, rust en duurzaamheid

Zij geven om het milieu en zij geven om jou: zij zijn de eerste camping in Europa die Biosphere Tourism-gecertificeerd is.

Leestip:  La Maison Des Trois Grands omringd door schilderachtige dorpjes

Camping Begur staat voor natuur, rust en duurzaamheid. Daarom beschikken ze over een Biosphere Tourism-certificaat wat garandeert dat ze vakanties aanbieden met respect voor het milieu. Al meer dan 50 jaar zijn zij gevestigd midden in een bos en werken zij dagelijks aan het behoud van de inheemse soorten, de orografie van het terrein en kortom, aan de natuur om ons heen. Als je kiest voor een verblijf op Camping Begur dan geniet je van een prachtige, natuurlijke, met maximaal respect verzorgde omgeving.

Alles weten over Camping Begur

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in