Vrijheid op wielen: van bijna 4 tot 12 meter

Het grootste én kleinste kampeerpaleis van Utrecht – Kamperen is het leukste dat er is. Dat vinden zo’n 3 miljoen Nederlandse gezinnen die er jaarlijks op uit trekken. Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (10 t/m 14 oktober) zie je het grootste én het kleinste kampeerparadijs op wielen: mini-caravans niet groter dan een tweepersoonsbed en een reispaleis van bijna 12 meter lengte.

Vrijheid, gaan en staan waar je wilt, genieten. Dat is de basis van kamperen – een lifestyle die steeds meer mensen trekt. En diezelfde vrijheid ontdekken bezoekers tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (10 t/m 14 oktober), met tientallen nieuwe tenten, vouwwagens, caravans, campers en handige toebehoren die de kampeervakantie nóg comfortabeler maken.

Vrijheid op wielen Procamp en Kulba

De kleinste caravans op de beurs zijn van Procamp en Kulba, de minicaravans uit Slowakije en Letland zijn eigenlijk niet veel groter dan een tweepersoonsbed. Met een laag gewicht laten de caravans zich achter elk type auto meenemen en eenmaal op de camping tover je de keuken tevoorschijn onder de grote achterklep van het prima geïsoleerde Calimero-ei: de vakantie kan beginnen!

Leestip:  BOVAG Nationale autowasdag 20 duizend euro opgehaald

Dat het ook anders kan bewijst het rijtje Concordes dat straks te zien is op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, de grootste campers van het kampeerevent. De luchtgeveerde reispaleizen zijn er tot 11,65 meter, op 8 wielen en met gewichten van meer dan 7.500 kilo. Majestueuze verschijningen voor ‘individueel reizen in absolute perfectie’, pocht de fabrikant. En dat is niet ten onrechte, als je bijvoorbeeld naar de slaapkamer kijkt: een oversized droomeiland, dat vlak achter de spa-oase – de badkamer met inloopdouche en handdoekverwarming – is gesitueerd. En de woonkamer? Vanuit de lounge met kalfslederen kussens kijk je door de met privacyglas uitgevoerde panoramaramen naar buiten. En als daar niets te beleven is, rijst het entertainment media centregeruisloos vanuit de zijwand omhoog. Want waarom zou je de tv nog gewoon teevee noemen als je met een Concorde op stap bent?

Leestip:  Ga je binnenkort kamperen? Dit is handig om mee te nemen!

De reispaleizen van Concorde starten vanaf zo’n twee ton. Primeur: de Concorde Liner Plus – met een vanaf-prijs van 420.000 – is te bewonderen op de beurs.

Kamperen, reizen, roadtrips: tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (10 t/m 14 oktober) zie je álles tussen de 3,90 en 12 meter. Caravans, tenten, vouwwagens en campers. Maar ook campings, stoere daktenten, voortenten en andere kampeeraccessoires.

Kijk op de site van de beurs voor meer informatie

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in